Zondag 10 november

Sfeerimpressie 2023: 

Video door Stefan Video Productions

Shirt sponsors

BikeTotaal Vlassak
Cafe Tramhalt

Kalender

ma di wo do vr za zo
3
7
10
21
22
24
28
29

Sponsors

Login

Lidmaatschap NTFU

Nederlandse Toer Fiets Unie

Indien de contributie van TWC Weert inclusief bijdrage NTFU is, betekent dit dat u ook lid bent van de NTFU en u dus ook profiteert van de collectieve regelingen die dit overkoepelend orgaan in het leven heeft geroepen zoals een verzekering tijdens de fietstochten, zelfs als u alleen een tocht wilt maken. Ook ontvangt u korting op inschrijfgeld bij alle tochten georganiseerd door verenigingen die bij de NTFU zijn aangesloten. Tevens behartigt de NTFU de belangen van al haar leden in overlegstructuren met bijvoorbeeld de overheden.

U ontvangt geregeld het toerfietsmagazine en jaarlijks de TEP (toerfietsevenementenprogramma), het extra magazine van de NTFU met alle aangemelde tochten in Nederland. Als bewijs van lidmaatschap van de NTFU ontvangt u tevens jaarlijks (februari) de toerfietskaart TFK waarop alle relevante gegevens staan vermeld en waarmee u de korting bij inschrijving bij tochten krijgt.

De kosten voor deelname aan tochten (zonder steraanduiding) van onze zusterverenigingen zijn vastgesteld door de NTFU. De maximale inschrijfkosten zijn afhankelijk van de afstand van de tocht. Voor niet ToerFietsKaarthouders zijn onderstaande inschrijfgelden minimaal € 1,00 hoger.

 

Legetøj og BørnetøjTurtle