Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31

Sponsors

Login

Sponsorovereenkomst Heerschap Groep 2022

Nieuwe

Sponsorovereenkomst

Zoals aangekondigd is TWC Weert een sponsorovereenkomst aangegaan met de Heerschap Groep onder de naam Heerschap Verbindt!

TWC Weert is een driejarige samenwerking, van 2022 t/m 2024, met Heerschap Groep aangegaan. Graag willen we aan jou uitleggen wat dit betekent en deze bijzondere sponsor bij jullie introduceren, want er staat veel leuks te gebeuren de komende jaren.

Wat is Heerschap Verbindt!?

Heerschap verbindt is een uniek en lokaal sponsorschap voor (sport)verenigingen met een langdurige samenwerking en zekerheid van inkomsten voor meerdere jaren. Daarnaast zijn er diverse momenten waarop TWC Weert met een minimale inspanning een extra sponsorbedrag van honderden euro's per jaar kan verdienen. TWC Weert gaat, naast het jaarlijkse sponsorbedrag, zelf extra inkomsten verdienen door middel van acties en verkoopactiviteiten bij Albert Heijn Heerschap en Bakkerij Heerschap. In totaal vinden er in drie jaar tijd drie extra acties plaats. 

1. In 2022 en 2023 de "Spek de kas actie" Hoe meer alle leden van TWC Weert gedurende de Spek de kas actie kopen bij Albert Heijn Heerschap hoe meer geld TWC Weert ontvangt.

2. In 2024 twee verkoopactiviteiten waarbij leden van TWC Weert producten van Bakkerij Heerschap gaan verkopen bij onze Albert Heijn Heerschap supermarkt in Leuken. TWC Weert ontvangt 50% van de omzet! 

Wil je op de hoogte worden gehouden wanneer er leuke gebeurtenissen voor TWC Weert plaatsvinden, wanneer TWC Weert start met de eerste actie en voordelig nieuws kunnen ontvangen voor jezelf? meld je dan aan via www.heerschapverbindt.nl

Heerschap Groep in het kort

Een familiebedrijf dat in 1966 door John en Toos Heerschap is opgericht en bgon als een kleine lokale bakkerij, is in 2005 overgenomen door Stan Heerschap en anno 2021 uitgegroeid tot Heerschap Groep; een overkoepelende organisatie van een bakkerswinkel in Roggel, een ambachtelijke bakkerij in Nederweert en vijf Heerschap supermarkten in Nederweert, Heythuysen en Weert in de wijk Leuken, Boshoven en Moesel. 

Begin 2022 gaan de winkels van Heerschap Groep over op de Albert Heijn formule en zullen de supermarkten omgebouwd worden tot Albert Heijn supermarkten. Alle winkels worden volgens het allernieuwste winkelconcept van Albert Heijn ingericht. De versbeleving komt centraal te staan en de supermarkten worden voorzien van de nieuwste technologieën met alle gewenste voordelen voor de klant. Uiteraard blijven alle medewerkers en de ambachtelijke producten van Bakkerij heerschap in de supermarkten. 

Winkel vol voordeel, vers, gezelligheid en gemak!

3 november 2021

Op 3 november is TWC Weert een sponsorovereenkomst aangegaan met de Heerschap Groep. TWC Weert werkte al langer samen met de Heerschap Groep maar vandaag is dat vastgelegd in een driejarige Sponsorovereenkomst. De Sponsorovereenkomst betreft een unieke samenwerking tussen TWC Weert en de Heerschap Groep. De voorzitter en secretaris van TWC Weert hebben samen met de marketingmanager van de Heerschap Groep de samenwerking vandaag geformaliseerd.

de ondertekening van de driejarige overeenkomst 

 

Toen TWC Weert in de zomer van 2021 uitgenodigd werd door de Heerschap Groep om deel te nemen aan het sponsorprogramma van de Heerschap Groep was het bestuur van TWC Weert direct enthousiast. Na de informatieavond is dat enthousiasme alleen maar gegroeid en dat heeft uiteindelijk geleid tot ondertekening van de sponsorovereenkomst. In een tijd dat sponsoring voor veel bedrijven op een laag pitje staat maakt de Heerschap Groep juist een enorme stap naar voren. Er is een bedrag van € 750.000 gereserveerd door de Heerschap Groep om 55 verenigingen in Weert, Nederweert en Leudal te ondersteunen. Op deze wijze laat de Heerschap Groep zien dat ze zeer maatschappelijk betrokken zijn in de regio. Het beschikbare bedrag is enorm en behoord de Heerschap Groep tot de toppers in de regio m.b.t. maatschappelijke betrokkenheid. De 55 verenigingen vertegenwoordigen ruim 22.000 leden waarvan er velen ongetwijfeld klant zijn bij de Heerschap Groep maar ook velen die bij de Heerschap Groep hun werkomgeving hebben gevonden. Bestuur en leden zijn de Heerschap Groep zeer erkentelijk voor hun maatschappelijke bijdrage, Chapeau! en we gaan er alles aan doen om de samenwerking tot een groot succes te maken.  

 

Legetøj og BørnetøjTurtle