Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31

Sponsors

Login

Bestellen Kleding TWC Weert najaar 2021

Bestellen Kleding

TWC Weert

                                                           image.png

                                                                       Zomer                              Winter

Het is gebruikelijk dat we om de vier jaar ons zelf in een nieuw fietstenue steken. Ons huidige tenue dateert van mei 2019. Dat betekent dat we in 2023 een nieuw tenue aan zouden schaffen en dat we nog maar één seizoen in de huidige kleding fietsen. 
Het bestuur is van mening dat het huidige tenue van zeer goede kwaliteit is en daarnaast hebben veel leden het tenue in de corona tijd minder gedragen en was het MTB tenue pas begin 2020 beschikbaar. Het tenue vervangen in 2023 zou dus onnodige kosten met zich meebrengen voor de club en haar leden. Het bestuur heeft dan ook besloten om de periode te verlengen met een jaar. Dat betekent dat we nog twee seizoenen (2022 en 2023) in het huidige tenue fietsen en vanaf het seizoen 2024 in een nieuw tenue gaan fietsen. Dit besluit is onder voorbehoud van goedkeuring van de shirt-sponsoren genomen.
Afgelopen week is een afgevaardigde van het bestuur in overleg getreden met onze shirt-sponsoren; Maarse Hoveniers en HetEnergieBureau. Beide shirt-sponsoren zijn akkoord met het voorstel en zijn bereid de sponsorperiode met een jaar te verlengen. Wij danken Juriaan en Serge voor hun enorme betrokkenheid en het meedenken. Wij zijn trots dat we deze twee shirt-sponsoren in ons midden hebben. 
 
Nu het definitieve besluit is gevallen en we nog minimaal 2 seizoenen in dit tenue fietsen willen we leden de mogelijkheid bieden om nog extra clubkleding te bestellen. Het is mogelijk zowel zomer (Rood/wit) als winter (Zwart/rood) te bestellen. Wil je zowel zomer- als winterkleding bestellen vul dan twee formulieren in. 
Tip: beoordeel de kwaliteit van je broek(en) vaak halen de fietsbroeken de periode van 4 jaar niet. Daarnaast zijn de fietsbroeken sponsor onafhankelijk en kunnen deze ook na 2023 gedragen worden. 
 
Wil je kleding bijbestellen vul het bestelformulier dan in en zorg dat het uiterlijk op zondag 24 oktober terug is bij Johan. Dat kan door een scan/foto van het formulier op te sturen of door het formulier in de brievenbus te duwen. De levertijd is 8 tot 10 weken. 

Legetøj og BørnetøjTurtle