Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31

Sponsors

Login

Brunch 2021

Geslaagde afsluiting

van het seizoen 2021

 

Zondag 17 oktober hebben we alweer de laatste rit van het seizoen gefietst. Bijna 60 leden hadden zich aangemeld voor deze laatste rit.Om 8:30 uur vertrokken de groepen vanaf het Bassin. Het was koud met maar twee graden maar het zonnetje maakte veel goed. Onderweg werden we regelmatig vastgelegd op de gevoelige plaat door Wim. Binnenkort komen de foto's op deze website te staan. Rond 11:15 uur kwamen de fietsgroepen aan bij clubhuis de blokhut waar Ellen, Nelly en Tilly en een geweldige brunch hadden voorbereid.

Vers gemaakte soep, heerlijke verse broodjes, luxe beleg, keuze te over. Wat stroomproblemen hadden er nog bijna voor gezorgd dat het koude soep was geworden maar met wat vindingrijkheid en de ingeroepen hulp van Roel is het toch gelukt om de soep op tijd warm te hebben. Na de geweldige brunch was er nog een heerlijk stuk vlaai aangeboden door Erik  (broer van Ellen) eigenaar van  Patisserie Peter Lemmens  uit Gronsveld. Deze vlaai begint inmiddels een bekendheid te worden bij de leden van TWC Weert. Erik hartelijk bedankt voor de overheerlijk vlaai en Roel bedankt dat je ze in de vroege ochtend wilde ophalen in Gronsveld.

Na de brunch was het nog een gezellig samenzijn met een drankje aangeboden door onze shirtsponsor Maarse Hoveniers en de goede verzorging door Renske. Helemaal top. 

Maar er was ook nog de afwas. Met extra hulp van Jacqueline en Maria werd ook deze klus geklaard. Dames enorm bedankt. Om het jullie de volgende keer gemakkelijk te maken is er een vaatwasser in voorbereiding.

Een geslaagde afsluiting van het seizoen die weer mogelijk werd gemaakt door de inzet van vele leden. TWC Weert is een toer- en wielerclub waarbij naast het fietsten het sociale aspect zeer belangrijk is. Dat blijkt ook uit het feit dat nog een stuk of tien leden die door diverse redenen niet mee konden fiesten toch even naar de brunch kwamen. Door de corona-maatregelen waren de sociale contacten lang niet mogelijk maar we hebben tijdens het clubfeest en de slotrit laten zien dat we het nog niet verleerd zijn. We zijn en blijven echte fietsvrienden!

Voor velen van jullie gaat de fiets nu in het vet maar we blijven actief. Voor de MTB'ers onder ons start zondag 24 oktober het MTB seizoen met na afloop koffie met vlaai, zondag 14 november organiseren we de Land van Horne MTB Toertocht en op 31 december de Oliebollentocht beide evenementen  sluiten we af met een afterparty. 

 

Legetøj og BørnetøjTurtle