Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
6
8
12
13
15
16
19
20
22
23
24
26
27
29
30

Sponsors

Login

Nominatie Huub van Kimmenade

Nominatie

Sportman van het jaar

 Huub van Kimmenade

Op zaterdagavond zijn o.a. de sportman en sportvrouw van het jaar verkozen tijdens het Weerter sportgala. Het was spannend of Huub de prijs van sportman binnen kon halen. Helaas is het net niet gelukt hij heeft de eer moeten laten aan Peter Bertzen die is verkozen tot sportman van het jaar. Ondanks dat zijn we erg trots op Huub dat hij deze mooie nominatie heeft binnengehaald. Een echte sportman. 

Op zondag 26 mei jl werd Huub van Kimmenade nog door Wethouder sport Tessa Geelen gehuldigd voor zijn 40 jarig jubileum bij TWC Weert en nu is hij genomineerd voor Sportman van het Jaar van de gemeente Weert. Op zaterdag 18 januari 2020 zal tijdens het Sportgala in het Munttheater bekend gemaakt worden wie sportman van het jaar is geworden. Huub is genomineerd naast Peter Bernsen (zwemmen) en Joël Thanos (turnen).

Huub dankt zijn nominatie o.a. aan zijn prestatie bij het EK Lifesaving in Alicante waar hij diverse gouden medailles wist te bemachtigen zowel individueel als op de estafette in de leeftijdsklasse 60 -69 jaar. 

Ondanks dat zijn nominatie niet te danken is aan zijn fietsprestaties zijn wij toch trots op Huub zijn nominatie en wensen hem veel succes. We zijn zeer benieuwd naar de uitslag. 

Helaas is de avond uitverkocht, een enkel lid van TWC Weert heeft nog een kaartje kunnen bemachtigen en zal Huub aanmoedigen. 

Legetøj og BørnetøjTurtle