Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
22
26
29

Sponsors

Login

Land van Horne MTB Toertocht 2023 een zeer geslaagde editie

Land van Horne

MTB Toertocht & Gravelride 2023

was weer een zeer geslaagde editie

Het was weer gzellig druk in de Deluxe tent

De Land van Horne MTB Toertocht & Gravelride van zondag 12 november was weer een geslaagde editie. Na de lange periode van regen waar de weergoden ons gelukkig goed gezind. Het was prachtig fietsweer met een stralende zon en een aangename temperatuur. Ondanks de regenval van de laatste weken en de feesten rond de 11 van de 11de hebben toch 450 MTB'ers en 150 Gravelbikers deelgenomen aan deze 9e editie. De deelnemers hebben genoten van de mooie tochten door de natuur die Weert en omgeving rijk is. De organisatie stond als een huis. 

Ook dit jaar was er weer de Gravelride en de MTB Deluxe. Bij de start kon men genieten van een heerlijk kopje Nespresso koffie en een Oliebol of een lekker chocolaatje in de speciale Deluxe tent. Na afloop kregen de deelnemers een lekkere hamburger en een Belgisch biertje. Mede door het weer, de enthousiaste DJ was het de hele middag een gezellige sfeer in de Deluxe tent. Van de deelnemers hebben we lovende reacties ontvangen met name over de volledig vernieuwde route van de Gravelride. Ook de clinic's zijn weer goed ontvangen ruim 30 kinderen en jongeren hebben weer genoten van de clinic's en/of van de kidsroute. Natuurlijk was er ook de teleurstelling dat we dit jaar de voormalige vuilstort Delbroek door omstandigheden niet in de MTB-route konden opnemen. Hopelijk kunnen we er bij de 10e editie van 2024 er weer overheen. 

Van de tochten zijn diverse foto's en een film gemaakt. De foto's en film worden zo snel mogelijk beschikbaar gesteld op deze website, 

Alle deelnemers bedankt voor je deelname en tot volgend jaar op zondag 10 november.

Een zeer groot compliment aan de ruim 65 vrijwilliger die deze tochten mogelijk hebben gemaakt. Echt TOP

Legetøj og BørnetøjTurtle