Zondag 10 november

Sfeerimpressie 2023: 

Video door Stefan Video Productions

Shirt sponsors

Cafe Tramhalt
BikeTotaal Vlassak

Kalender

ma di wo do vr za zo
3
7
10
21
22
24
28
29

Sponsors

Het Energiebureau

Login

Land van Horne MTB Toertocht 2022 een succes

Land van Horne MTB Toertocht & Gravelride

2022

een groot succes

De kids en ouders tijdens de instructie van de Kidsclinic

De Land van Horne MTB Toertocht & Gravelride van zondag 13 november was een groot succes. Onder een stralende zon hebben ruim 800 MTB'ers en 100 Gravelbikers deelgenomen en genoten van de mooie tochten door de natuur die Weert rijk is. De organisatie stond als een huis. Helaas hadden we dit jaar te maken met twee kort op elkaar volgende calamiteiten. Ondanks de heftigheid van de valpartijen is door adequaat handelen van de organisatie, deelnemers en vrijwilligers en natuurlijk de hulpdiensten snel de juiste hulp geboden en zijn de routes omgelegd zodat de andere deelnemers niet geconfronteerd werden met de valpartijen. De valpartijen waren een gevolg van een medisch probleem en een ongelukkige val op een onschuldige plek.

Nieuw was dit jaar de Gravelride en de MTB Deluxe. Na afloop konden de deelnemers genieten van een lekkere hamburger en een Belgisch biertje in de gezellige feesttent. Van de deelnemers hebben we alleen maar lovende reacties ontvangen. Ook de clinic's zijn zeer goed ontvangen met bijna 30 kinderen en jongeren waren de clinic's maximaal gevuld.

Van de tochten zijn diverse foto's en een film gemaakt. De foto's en film worden zo snel mogelijk beschikbaar gesteld op deze website, 

Alle deelnemers bedankt voor je deelname en tot volgend jaar op zondag 12 november.

Een zeer groot compliment aan de ruim 65 vrijwilliger die deze tochten mogelijk hebben gemaakt. Echt TOP

Legetøj og BørnetøjTurtle