Shirt sponsors

Cafe Tramhalt
BikeTotaal Vlassak

Kalender

ma di wo do vr za zo
3
4
6
10
13
17
18
22
24
25
27
31

Sponsors

Login

Openingsrit 2024

Openingsrit en kledingpresentatie 2024

TWCWeert foto 2024s

Met een opkomst van 95 leden was het een hele geslaagde openingsrit van het nieuwe seizoen. Onderweg werd een groepsfoto gemaakt bij onze nieuwe shirtsponsor BikeTotaal Vlassak in Budel.

Na de rit is bij zaal Dennenoord door wethouder Martijn van de Heuvel het nieuwe tenue gepresenteerd en zijn exemplaren uitgereikt aan de shirtsponsoren: BikeTotaal Vlassak, Het Energie Bureau en Café de Tramhalt.

Hierbij zijn ook alle clubsponsors in het zonnetje gezet voor hun geweldige maatschappelijke bijdrage.

De foto's gemaakt door Wim Jacobs zijn hier te bekijken.

Helaas kon er geen vertegenwoordiging van Bakker Racing Products aanwezig zijn bij de uitreiking van de certificaten. Onlangs is het certificaat persoonlijk overhandigd door Martijn (bestuurslid van TWC Weert) aan Erwin Bakker in de winkel van Bakker Racing Products in Nederweert. 

Helaas kon er geen vertegenwoordiging van AH/Heerschap aanwezig zijn bij de uitreiking van de certificaten. Onlangs is het certificaat persoonlijk overhandigd door de secretaris van TWC Weert aan Stan Heerschap. We hebben begrepen dat het certificaat een mooi plaatsje op het kantoor van Heerschap heeft gekregen. 

 

Helaas kon er geen vertegenwoordiging van Stultiëns Banden aanwezig zijn bij de uitreiking van de certificaten. Onlangs is het certificaat persoonlijk overhandigd door de secretaris van TWC Weert aan Paul Stultiëns. 

 

 

Legetøj og BørnetøjTurtle