Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
15
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31

Sponsors

Login

Laurens ten Dam Tramhalt

Bijzondere dag met

Laurens ten Dam

 

Peter van de Tramhalt introduceert Laurens ten Dam

die het 1e vaatje IPA zal aanslaan

Ondanks het slechte weer zijn er zondagmorgen 4 februari 42 leden van TWC Weert en 7 leden van MOT op de MTB of gravelbike gestapt om Laurens ten Dam op te gaan halen in Heeze bij café de Zwaan.

Door de hevige regenval 's nachts stonde er erg veel water. Op sommige plaatsen fietste we tot aan de trapas door het water. Rond 11:00 uur was iedereen in Heeze voor heerlijk stuk appelgebak met koffie sommige waagde zich al aan een IPA. Om 11:30 uur ging Laurens ten Dam met ons mee. Tot onze verrassing waren er diverse wielrenners vanuit diverse plaatsen rond Heeze die een rondje Heeze-Weert hadden ingepland om de hele tocht met Laurens ten Dam te maken. Na de instructie van Laurens; we starten rustig twee aan twee en fietsen zo naar Weert vertrok Laurens met 32 km per uur door het bos. Rustig is dus een betrekkelijk begrip. Ruim 20 wielrenners sloten aan en wilde zich niet laten kennen. Het werd een leuke en voor sommige deelnemers een zware rit. Rond 12:30 uur kwamen we aan bij de Tramhalt in Weert en stond Annie al klaar met heerlijk soep en broodjes aangeboden door de Tramhalt. Echt Top! Nadat Laurens ten Dam zich even opgefrist had moest hij toch echt aan de bak achter de tap. Na een korte introductie door Peter van de Tramhalt kon Laurens zijn verhaal doen hoe het IPA-biertje tot stand was gekomen. Na een aantal mislukkingen is het uiteindelijk met hulp van brouwerij Kwaremont gelukt een lekker "dirty IPA" te brouwen.  De tap kon open. Na elke minuten was het 1e vaatje leeg waarna er nog een 2e en 3e volgde. Met leuke muziek en een biertje zat de stemming er goed in. 

Zo werd een gezellige en sportieve topdag. Marcel, Peter en Annie hartelijk dank dat wij hierbij aanwezig mochten zijn en de goede verzorging. Top!

Foto's en filmpjes van dit evenement volgen nog.

Legetøj og BørnetøjTurtle