Meer info volgt binnenkort

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Sponsors

Het Energiebureau

Login

Samen uit Samen thuis

Nieuwe route

Om het vakantiegevoel vast te houden!

zondag 3 september

Op zondag 3 september staan er twee geheel nieuwe routes op de kalender. De routes zijn toeristische routes over verkeersluwe wegen en fietspaden die je ondanks dat je dicht bij huis bent toch nog het vakantiegevoel geeft.

Het "rondje Mechelseheide", met een lengte van 125 km, gaat door het mooie natuurgebied nabij Zutendaal waar de heide prachtig in bloei staat en door en langs de uiterwaarden van de Maas. Het rondje Born to be Wild, met een lengte van 75 km, gaat eveneens door en langs de uiterwaarden van de Maas. Na 85 km c.q. 37 km steken we de Maas over met een veerpont en genieten we van koffie met vlaai bij de prachtige horecagelegenheid met de toepasselijke naam "Terras Maasoever". Omdat de routes zich niet lenen om hard overheen te fietsen willen we de nieuwe routes ook gebruiken om ons moto "Samen uit - Samen thuis" onder de aandacht te brengen en te testen. We fietsen deze routes niet in snelheidsgroepen maar in een mix van A, B, C en D rijders. Deelnemers kunnen zich opgeven voor de 75 of 125 kilometer route en worden vervolgens ingedeeld in groepjes met twee wegkapiteins per groepje. Dit vraagt om extra aandacht voor elkaar maar heeft als leuk bijeffect dat je ook eens een keer fietst met leden waar je normaal gesproken niet mee fietst. Na afloop kunnen we onder het genot van een hapje en drankje even napraten op het terras van ons stamcafé de Tramhalt. 

We hopen dat er veel interesse is om deel te nemen aan deze unieke mooie rit waarbij naast het lekker fietsen ook het sociale karakter van onze vereniging aan bod komt. 

Legetøj og BørnetøjTurtle