Zondag 10 november

Sfeerimpressie 2023: 

Video door Stefan Video Productions

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
4
5
6
8
9
11
12
13
15
16
18
19
20
22
23
25
26
27
Datum : zaterdag 27 July 2024
29
30

Sponsors

Login

Bloem van Weert 2023

Bloem van Weert 2023 

 ondanks de hitte

weer een succes

 

Ondanks de voorspelde hitte zijn er bijna 500 deelnemers die de warmte hebben getrotseerd en op de fiets, racefiets of gravelbike zijn gestapt voor een mooie tocht door de natuur die de omgeving van Weert rijk is.

De recreanten waren blij met het bosrijk gebied waar ze de eerste 25 kilometer door heen fietste. De bomen gaven de bescherming voor de zon en de wind langs de jaagpaden langs kanalen gaf de verfrissing. Op de rustplaats was er koffie met vlaai in de natuur en dat gaf een  gezellige sfeer. De Wielrenners trokken Someren, Lierop en Mierlo richting Helmond. De lange route van 110 km ging door de mooie plaatsen ronden Helmond. Op de rustplaats in Mierlo lage de nodige versnaperingen klaar en konden de bidons bijgevuld worden met sportdrank. De deelnemers op de gravelbike hebben genoten van de mooie gravelpaden door het Weerterbos en de Strabrechtseheide, de lange route van 90 km ging ook nog over het Dak van Brabant in Nuenen.

Rustplaats in Mierlo voor de race en gravelbikers

Na afloop van de tochten was het goed vertoeven op het terras bij Partycentrum De Sluis en Deluxe tent van TWC Weert

Tombola

Alle prijzen van de Tombola zijn afgehaald. De hoofdprijs een etentje voor twee bij Partycentrum de Sluis is dit jaar naar twee gravelbiker uit Bocholt gegaan. Het Bierpakket met het eigen Limburgiabier van TWC Weert is meegegaan met de wielrenners uit Stramproy.  

We danken de sponsoren Partycentrum de Sluis, Café de Tramhalt en Bike Totaal Vlassak uit Budel voor het beschikbaar stellen van de prijzen. 

Verder een grote dank aan de ruim 50 vrijwilligers die dit evenement weer soepel hebben laten verlopen en de hitte getrotseerd hebben met name de vrijwilliger op de oversteekplaats die de hele dag met de volle zon te maken hadden. Chapeau allemaal. 

Legetøj og BørnetøjTurtle