Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
6
8
12
13
15
16
19
20
22
23
24
26
27
29
30

Sponsors

Login

Bloem van Weert - Fietstocht

RECREANTEN FIETSTOCHT
25 juni 1
De Bloem van Weert toertocht komt er weer aan en wel op zondag 25 juni 2023. 
We zien in de regio dat veel recreatieve fietstochten verdwijnen. Denk aan de fietsvierdaagse (startplaats in Weert) en de fietstocht in Budel op 2e pinksterdag. Oorzaak; gebrek aan vrijwilligers en grote kostenstijgingen die niet gemakkelijk door te berekenen zijn in de inschrijfkosten. Dit speelt ook bij de Bloem van Weert maar de commissie heeft zich hierdoor niet laten ontmoedigen en zijn creatief aan de slag gegaan en is er gekozen voor een deels andere opzet van de Bloem van Weert in 2023 om alle deelnemers toch een mooie dag te kunnen bezorgen. Er zijn weer mooie routes vanuit Weert uitgezet voor zowel de recreatieve fietser als de sportieve fietser. 
 
Voor de recreatieve fietser zijn er volledig uitgepijlde verkeersluwe routes van 40 en 55 met een gezellige rustplaats en mooie terrassen in het 2e deel van de route. Op de rustplaats treft u weer de nodige versnaperingen en drankjes aan. Dit alles voor € 7,50 of bij voorinschrijving € 7,00.
 
Nieuw dit jaar: Fietstocht Deluxe
De afgelopen jaren hebben we regelmatig de vraag gekregen of we koffie beschikbaar konden stellen op de eigen rustplaats van TWC Weert. Dit jaar kunnen we daar aan voldoen. Schrijf je je in voor Fietstocht Deluxe dan ontvang je de heerlijkste Limburgse vlaai en koffie op de rustplaats van TWC Weert, echt genieten midden in de natuur. In verband met het bestellen van de vlaaien kun je alleen aan de Fietstocht Deluxe deelnemen door middel van  voorinschrijving, de inschrijfkosten zijn "all in" € 12,50.
 
Voorinschrijven recreanten fietstocht 
Inschrijven kan vanaf nu via de Fietssport website van de NTFU.
Klik op een van onderstaande link om direct in te schrijven:
 
Legetøj og BørnetøjTurtle