Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
6
8
12
13
15
16
19
20
22
23
24
26
27
29
30

Sponsors

Wieler Gemeente

Login

Bloem van Weert - Toertocht / Gravelride

TOERTOCHT / GRAVELRIDE
25 juni 2
De Bloem van Weert toertocht komt er weer aan en wel op zondag 25 juni 2023. 
Er is dit jaar gekozen voor een deels andere opzet van de Bloem van Weert om alle deelnemers een mooie dag te kunnen bezorgen. Er zijn weer mooie routes vanuit Weert uitgezet voor de racefietsers maar nieuw dit jaar is er ook een Gravelride.  
Om de workload te verlagen en omdat veel deelnemers in het bezit zijn van een GPS zijn de routes vanaf dit jaar niet meer uitgepijld. Voor de deelnemers zonder GPS of die alleen deelnemen maar toch graag in gezelschap willen fietsen is er een "Meeting point" opgezet. Op vaste tijden kun je dan in een groepje fietsen onder begeleiding van een navigator en wegkapitein. Op de rustplaats tref je weer de nodige versnaperingen en drankjes aan. Dit alles voor € 7,50 of bij voorinschrijving € 7,00.
Nieuw dit jaar: Toertocht Gravelride Deluxe
Schrijf je je in voor Fietstocht Deluxe dan ontvang na afloop in de gezellige feesttent met terras een heerlijke hotdogs en een lekker Belgisch biertje (kan ook in 0.0). In verband met de voorbereiding hiervoor kun je alleen aan de Toertocht - Gravelride Deluxe deelnemen door middel van voorinschrijving, de inschrijfkosten zijn "all in" € 15,00.
 

Voorinschrijven Toertocht / Gravelride

Inschrijven kan vanaf nu via de Fietssport website van de NTFU.

 

Legetøj og BørnetøjTurtle