Meer info volgt binnenkort

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
2
3
4
5
6
7
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Sponsors

Login

Einde seizoen 2022

Juriaan in het 

zonnetje gezet

Zondag 16 oktober hebben we het wielerseizoen afgesloten met een slotrit naar Mierlo, aan de slotrit hebben bijna 70 leden deelgenomen. Na afloop was er een brunch in clubhuis de Blokhut. Dit jaar was het een bijzondere brunch omdat Juriaan in het zonnetje werd gezet. Juriaan is al lid vanaf 1994 en met zijn bedrijf Maarse Hoveniers al maatschappelijk betrokken bij TWC Weert vanaf 1995 waarvan de laatste negen jaar als shirtsponsor.

Het werd tijd om Juriaan voor zijn enorme maatschappelijk betrokkenheid te bedanken namens bestuur en leden. Juriaan wordt binnenkort 65 jaar en deze verjaardag hebben we aangegrepen om hem te bedanken. De brunch stond dan ook in het teken van zijn verjaardag. Na een toespraak door de voorzitter mocht Juriaan de speciaal voor hem gemaakte taart van ruim een m2, met een foto van hem erop, aansnijden en werd er een toost uitgebracht op Juriaan. De voorzitter mocht Juriaan namens de leden een uniek en persoonlijk cadeau aanbieden. In 2023 gaan we samen met Juriaan "Maarse bier" brouwen. Juriaan zal bij het hele brouwproces en alles wat er aan vooraf gaat betrokken zijn. Uiteindelijk zal het eindresultaat in het voorjaar 2023 aan hem en aan de leden beschikbaar worden gesteld. Het was weer een geweldige sociale afsluiting van het seizoen. Dank aan alle aanwezige leden maar ook een grote dankbaarheid voor Ellen, Nelly, Tilly, Roeland  en René (spontane bardienst) voor jullie geweldige inzet om dit mogelijk te maken.

Vele leden stappen nu op de mountainbike en enkele rijden in de winter door op de racefiets. De leden die de fiets een tijdje in het vet zetten wensen wij een mooie winter en we zien elkaar weer in het voorjaar. 

 

 

Legetøj og BørnetøjTurtle