Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
6
8
12
13
15
16
19
20
22
23
24
26
27
29
30

Sponsors

Vlassak

Login

40 jaar lid Henk Hanssen

40 jaar lid van TWC Weert

Henk Hanssen

Henk werd samen met zijn vrouw en zoon

in het zonnetje gezet....

Bron foto's: Weert de Gekste

 

Zondag 15 mei heeft TWC Weert een groepsfoto gemaakt bij haar sponsor en stamcafé de Tramhalt. Van dit  moment is tevens gebruik gemaakt om Henk te huldigen met zijn 40 jarig jubileum bij TWC Weert. 

Henk had al een vermoeden dat er wat ging gebeuren maar toen de fotograaf vroeg om te verzamelen voor de foto ging Henk vertwijfeld op zijn vertrouwde plekje staan, achter iemand en net over de schouder naar de fotograaf kijken. Zo stond hij altijd op de groepsfoto's in het verleden.  Nadat de eerste foto's waren gemaakt werd Henk naar voren geroepen door de voorzitter van TWC Weert en ontving hij het gepersonaliseerde shirt dat alleen leden dragen die 40 jaar lid zijn. Huub (43 jaar lid) en Jan (42 jaar lid) gingen hem al voor. Nadat ook Henk zijn vrouw en zoon waren gearriveerd werd de fotosessie overgedaan maar nu met Henk als middelpunt. Zie Huub en Jan naast Henk. 

Na de fotosessie vertrokken de verschillende groepen voor de verkorte Helenaveenroute (de favoriete route van Henk). Ook de C groep van Henk vertrok naar Helenaveen, onderweg ging het nog bijna mis met onze jubilaris, hij dacht de weg te weten maar draaide te vroeg af, maar gelukkig kon Rieks hem nog corrigeren en werd een valpartij voorkomen. Even na 11:00 uur waren alle groepen terug bij clubhuis de Blokhut en werd Henk verrast met een taart van 70 x 50 cm met daarop een foto van de jubilaris op zijn racefiets. De taart is aangboden door onze shirtsponsor Maarse Hoveniers. Juriaan, bedankt namens Henk en alle leden! Henk kreeg de eer om de taart aan te snijden. Na de koffie met gebak werd met ruim 75 van zijn fietsvrienden lekker na-geborreld met een trappist in de stralende zon en kwamen weer veel verhalen uit de oude doos over de tafel. 

Een impressie:

Alle foto's zijn te vinden via het intranet-menu na inloggen!

de groep 40+

Henk ontvangt zijn shirt van de voorzitter

Henk op zijn vertrouwde plek bij een groepsfoto

Als je te laat komt krijg je wel de volledige aandacht ;-)

De taart smaakte voortreffelijk, de foto van Henk werd nog

even gespaard maar moest er uiteindelijk toch aan geloven. 

Legetøj og BørnetøjTurtle