Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
6
8
12
13
15
16
19
20
22
23
24
26
27
29
30

Sponsors

Login

Corona update

Corona update

15 februari 2022:

Laatste update van TWC Weert (hopelijk)

De overheid heeft aangekondigd dat bijna alle voor onze vereniging relevante corona-maatregelen op vrijdag 18 februari komen te vervallen. Dit betekent niet dat de corona pandemie voorbij is. We kunnen weer alles maar we moeten waakzaam blijven. M.a.w. de verantwoordelijkheid wordt bij de burger gelegd. Om hier invulling  aan te geven heeft het bestuur besloten dat iedereen aan alle activiteiten van TWC Weert kan deelnemen als hij zelf niet besmet is met corona. Ben je besmet blijf je minmaal vijf dagen thuis en neem je pas deel na vijf dagen en minimaal 1 dag zonder klachten. Is een gezinslid besmet dan kun je aan alle buitenactiviteiten deelnemen maar worden binnenactiviteiten, ter bescherming van andere leden, afgeraden. 

25 januari 2022:

De overheid heeft de corona-maatregelen weer verder versoepelt. Voor ons wijzigt er ten opzichte van de update van 14 januari weinig. We mogen na afloop wel weer napraten bij café de Tramhalt. Iedereen is dus uitgenodigd om na de rit nog even samen te zijn onder het genot van een drankje. Let wel het risico op besmettingen is nog steeds hoog en bezoek is nog steeds aan regels gebonden waaronder, controle op QR code, 1,5 meter afstand, een vaste zitplaats en een mondkapje als je gaat lopen. We moeten het samen doen dus respecteer deze maatregelen bij bezoek aan de Tramhalt. 

14 januari 2022:

versoepeling Coronamaatregelen  voor sporten. Vanaf zaterdag 15 januari kunnen we weer fietsen in onze normale groepsomvang van maximaal 8 MTB'ers.

19 december 2021

Nu bijna allemaal gevaccineerd zijn dachten we van de corona-maatregelen af te zijn maar helaas is de werkelijkheid anders. Vanaf zondag 19 december zijn we weer in lockdown. Buiten is sporten toegestaan maar slechts met 2 personen exclusief een instructeur. Dat heeft ook voor onze mountainbike-tochten consequenties maar we gaan niet bij de pakken neerzitten.

Vorig jaar hebben we gemerkt dat toen we nog maar met 2 personen samen mochten fietsen dat veel leden zich niet meer opgaven maar zelf een fietsmaatje zochten. Om dit te voorkomen hebben we een alternatieve manier gevonden om samen te fietsen en toch corona-proof. Per snelheidsgroep fietsen we in groepjes van twee of drie op zichtafstand van elkaar. In het eerste groepje zit de navigator en in het achterste groepje de wegkapitein. 

Op 2e kerstdag staat het rondje Budelerbergen op het programma en op zaterdag 31 december fietsen we de oliebollentocht. 

Legetøj og BørnetøjTurtle