Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
6
7
8
10
11
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28

Sponsors

Login

Nieuws || mededelingen & links Nieuws

Aktie AH 2022

Mooi bedrag opgehaald

met de muntjesactie

AH/Heerschap 

 

Op dinsdag 10 januari jl. is tijdens de nieuwjaarsreceptie van AH/Heerschap de uitslag bekend gemaakt van de muntjesactie. John kreeg van eigenaar Stan Heerschap te horen dat de leden van TWC Weert en iedereen die TWC Weert een warm hart toedraagt een mooi bedrag van € 310,49 bij elkaar gespaard hadden. We waren zeker niet de vereniging met het hoogste bedrag maar wij zijn een relatief kleine club en hebben geen jeugdleden waar de opa's en oma's vaak voor mee sparen maar door het enthousiasme van onze leden is het toch gelukt en zijn we zeer tevreden met de opbrengst waar we als vereniging weer leuke dingen van kunnen doen. Namens bestuur en leden willen we AH/Heerschap dan ook hartelijk danken deze vorm van maatschappelijke betrokkenheid van AH/Heerschap wordt erg gewaardeerd en is zeer bijzonder. 

Einde seizoen 2022

Juriaan in het 

zonnetje gezet

Zondag 16 oktober hebben we het wielerseizoen afgesloten met een slotrit naar Mierlo, aan de slotrit hebben bijna 70 leden deelgenomen. Na afloop was er een brunch in clubhuis de Blokhut. Dit jaar was het een bijzondere brunch omdat Juriaan in het zonnetje werd gezet. Juriaan is al lid vanaf 1994 en met zijn bedrijf Maarse Hoveniers al maatschappelijk betrokken bij TWC Weert vanaf 1995 waarvan de laatste negen jaar als shirtsponsor.

Rondje Bert

Voor Bert

 Live verbinding met Bert bij het ziekenhuis

We stonden klaar om op bezoek te gaan bij Bert alleen liep het anders. Door de ziekenhuisopname liep het allemaal iets anders dan bedoeld maar het hart onder de riem steken is zeker gelukt. Bijna 60 leden waren aanwezig om Bert en zijn gezin een hart onder de riem te steken. Na het "rondje Bert" kwamen alle deelnemers bij Schuttershoeve bij elkaar en zijn we in één groep naar het ziekenhuis gefietst. Bij het ziekenhuis aangekomen werden we blij verrast dat, via de telefoon van de zoon van Bert, we contact met Bert konden hebben, een mooi en emotioneel moment.  Hartelijk dank namens Bert en zijn gezin voor deze geweldige ondersteuning. 

Slotrit wegseizoen 2022

 

Slorit met brunch

Zondag 16 oktober

 

Zondag fietsen we al weer de laatste rit van het wielerseizoen 2022. Op het programma staat een korte slotrit en na de rit is er een gezamenlijke brunch in clubhuis de Blokhut. De brunch heeft dit jaar een speciaal karakter omdat we een bijzonder lid in het zonnetje willen zetten. Wie dat is blijft nog even een verrassing maar het zou wel leuk zijn als we met een grote vertegenwoordig aanwezig zijn. 

De slotrit start voor alle groepen om 8:30 uur en we zijn uiterlijk om 11:30 uur terug bij clubhuis de blokhut en om 14:00 uur sluiten we de dag af. 

Kun je niet meefietsen maar wil je wel aansluiten bij de brunch dan ben je van harte welkom. Geef je dan gewoon op en kom dan tussen 11:00 uur  en 11:30 uur naar Clubhuis de Blokhut.

Winnaar OLS 2022

Onze Rob

wint het OLS 2022

Rob is op de foto de 5e van links

Rob en jullie team van harte gefeliciteerd met het binnenhalen van de'n Um 

Daar moet op gedronken worden!

 

Subcategorieën

Legetøj og BørnetøjTurtle