Foto's & video

De foto's en video zijn hier te bekijken.
Nieuw: De video van Stefan Video Productions en de foto's van Wim zijn beschikbaar.

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
2
3
5
6
9
10
12
13
16
17
19
20
23
24
27
30
31

Sponsors

Login

Nieuws || mededelingen & links Nieuws

Alternatieve Top Tien Toer geslaagd

Top Tien Toer 

was weer genieten

Beklimming van "de Rullen" 

op het steilste punt 15%

 

Woensdag 25 mei gingen 31 deelnemers van start voor de Alternatieve Top Tien Toer. Vanaf de nieuwe startplaats aan de Epenerbaan in Vaals gingen we in drie groepen de uitdaging aan. Het weer was goed aleen de sterke wind speelde ons af en toe parten. 

Trainingsrit C groep

Nieuw

Trainingsrit C Groep

 

Vanaf woensdagavond 18 mei is er ook een trainingsrit van de C groep. Elke week wordt er in  een rustig tempo een rit van 40- 45 km gefietst. De C groep vertrekt om 19:00 uur op de vatse vertrekplaats aan het Bassin. Wil je deelnemen geef je dan op via de website. 

Tik een eitje Pasen 2022

Tik een eitje

met je fietsvrienden

Zondag 1e paasdag en maandag 2e paasdag zijn alle leden utigenodigd om na afloop van de rit onder het genot van een kopje koffie een eitje te tikken samen met je fietsvrienden bij café de Tramhalt. Via Scouting St. Maarten hebben we lekkere eitjes kunnen scoren. Scouting St. Maarten is ons altijd behulpzaam bij de Bloem van Weert en Land van Horne MTB Toertocht. Leuk dat we nu hun een keer konden steunen bij hun paaseieren verkoopactie.   

40 jaar lid Henk Hanssen

40 jaar lid van TWC Weert

Henk Hanssen

Henk werd samen met zijn vrouw en zoon

in het zonnetje gezet....

Bron foto's: Weert de Gekste

 

Zondag 15 mei heeft TWC Weert een groepsfoto gemaakt bij haar sponsor en stamcafé de Tramhalt. Van dit  moment is tevens gebruik gemaakt om Henk te huldigen met zijn 40 jarig jubileum bij TWC Weert. 

Navigatiecursus en training

Navigatietraining

l garmin edge 530
 
Extra trainingsdata 
Inmiddels hebben ruim 20 leden het theoretisch deel van de navigatietraining gevolgd en 8 hebben ook al deelgenomen aan de praktijkles. De reacties die we ontvangen hebben zijn zeer positief. De gekozen data van de trainingen waren voor velen niet haalbaar. Via de enquete hebben 40 leden aangegeven dat ze de training willen volgen. Om alle leden de kans te geven de navigatietraining te volgen komt er een navigatietraining, binnenkort zullen nieuwe data bekend gemaakt worden. 
 

Subcategorieën

Legetøj og BørnetøjTurtle