Zondag 10 november

Sfeerimpressie 2023: 

Video door Stefan Video Productions

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
3
7
10
21
22
24
28
29

Sponsors

Login

Nieuws || mededelingen & links Nieuws

Verkoopactie AH Heerschap 2024

Verkoopactie

AH Heerschap - TWC Weert

 

Zoals jullie weten heeft TWC Weert het voorrecht om mee te doen met Heerschap Verbindt. Op zaterdag 22 juni krijgen we de mogelijkheid om extra sponsorgeld te verdienen middels een verkoopactie. Op zaterdag 22 juni vanaf 8:30 uur zullen we in de foodtruck aanwezig zijn voor de winkel van Albert Heijn in het winkelcentrum Leuken. In de foodtruck verkopen we worstenbroodjes en Stracciatella cake. We hebben ons ten doel gesteld om 400 worstenbroodjes en 100 stracciatella cake's te verkopen. 50% van de omzet komt ten goede aan TWC Weert.

Om dit doel te kunnen bereiken hebben we leden nodig die de foodtruck willen bemannen in het tijdvak 8:30 uur - 10:30 uur, 10:30 uur - 12:30 uur en indien nodig 12:30 uur - 14:30 uur. Wil je meehelpen geef dit dan door via de volgende Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Daarnaast starten we een (voor)verkoopactie onder de leden en verwanten. De leden ontvangen hiervoor een bestelformulier. De bestelling kan zaterdag 22 juni opgehaald worden bij de foodtruck.  

Clinic fietsonderhoud

Clinic Fietsonderhoud

BikeTotaal Vlassak

Donderdag 28 maart

Nu het seizoen weer begonnen is heeft iedereen zijn fiets weer uit het vet gehaald of sommige kwamen erachter dat ze hem na de laatste rit zo hebt weggezet met de goede bedoelingen om hem gedurende de winter een keer onder handen te nemen. Veel technische problemen die gedurende de ritten ontstaan zijn terug te herleiden naar slecht of geen onderhoud.

Openingsrit 2024

Openingsrit en kledingpresentatie 2024

TWCWeert foto 2024s

Met een opkomst van 95 leden was het een hele geslaagde openingsrit van het nieuwe seizoen. Onderweg werd een groepsfoto gemaakt bij onze nieuwe shirtsponsor BikeTotaal Vlassak in Budel.

Na de rit is bij zaal Dennenoord door wethouder Martijn van de Heuvel het nieuwe tenue gepresenteerd en zijn exemplaren uitgereikt aan de shirtsponsoren: BikeTotaal Vlassak, Het Energie Bureau en Café de Tramhalt.

Hierbij zijn ook alle clubsponsors in het zonnetje gezet voor hun geweldige maatschappelijke bijdrage.

De foto's gemaakt door Wim Jacobs zijn hier te bekijken.

Helaas kon er geen vertegenwoordiging van Bakker Racing Products aanwezig zijn bij de uitreiking van de certificaten. Onlangs is het certificaat persoonlijk overhandigd door Martijn (bestuurslid van TWC Weert) aan Erwin Bakker in de winkel van Bakker Racing Products in Nederweert. 

Weekend Kalterherberg 2024 de reunie

Weekend Kalterherberg 2024

de reünie

Groepsfoto voor vertrek in 2011

Het weekend van 7 en 8 september staat in het teken van Kalterherberg de reünie. Het weekend Kalterherberg heeft een lange historie. Ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van TWC Weert is het weekend Kalterherberg voor het eerst georganiseerd. De mannen fietsten toen naar Kalterherberg en de vrouwen kwamen later met de auto. Vanaf dat moment is het weekend Kalterherberg jaarlijks verreden met als grote inspirator wijlen Frits Roothans en routecoördinator Derk. In 2015 hebben Frits en Derk het stokje overgedragen aan een nieuwe commissie onder leiding van Sven met de vraag om een nieuwe invulling te geven aan het weekend Kalterherberg.

Verslag Wegkapiteins Maart 2023

Wegseizoen 2024 - We gaan weer van start!

cycling road bicycle racing

De wegkapiteins zijn er klaar voor, jullie ook?

Om weer veilig van start te gaan, vragen we alle leden om onze gedrags- en veiligheidscode nog eens goed door te nemen. Nieuw dit jaar: hoe we moeten we op een veilige manier ritsen?

Lees verder ook het verslag ven de wegkapiteins ter voorbereiding op het nieuwe wegseizoen.

Subcategorieën

Legetøj og BørnetøjTurtle