Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
6
8
12
13
15
16
19
20
22
23
24
26
27
29
30

Sponsors

Login

Nieuws || mededelingen & links Nieuws

Overlijden Bert Holzken

Overlijdensbericht

Bert Holzken

Vanmorgen 3 juni hebben we het trieste bericht ontvangen dat onze fietsvriend Bert Holzken gisteravond op 64-jarige leeftijd is overleden thuis dicht bij zijn gezin. Bert was al ruim 1,5 jaar ziek. Bert was vanaf 2016 een gewaardeerd lid van onze vereniging. Bert hield van fietsen maar ook zeker van de gezellige sfeer binnen onze vereniging. Bij elke activiteit was hij present zelfs nog tot het laatste moment. Voor het clubfeest van 20 mei had hij zich al tijdig ingeschreven onder zijn positieve moto "dat ga ik nog halen" helaas kon hij door een plotselinge ziekenhuis opname niet aanwezig zijn maar via facetime hebben we hem toch van de sfeer mee laten proeven.

Vorig jaar hebben we Bert nog verrast door met ruim 60 leden hem op de fiets te bezoeken en hem een hart onder de riem te steken. Ook toen werd hij vlak van tevoren opgenomen in het ziekenhuis en hebben we de groet vanaf het parkeerdek van het ziekenhuis gebracht. Dat heeft hem goed gedaan. De volgende dag ontvingen we dit bericht van Bert:

"Deze ga ik ook winnen, let maar op. Sprint was altijd goed. Volgende week ben ik weer thuis en gaat de volgende etappe beginnen let maar op. Was wel mooi gisteren, Heeft mij en familie goed gedaan" 

Hoe positief Bert ook bleef tijdens zijn ziekte en hoe goed zijn sprint ook was, deze laatste eindsprint kon zelfs hij niet winnen. 

Wij wensen Sonja, de kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden heel veel sterkte bij het dragen van dit verlies.  

Bert rust zacht. 

Limburgiabierroute

Limburgiabierroute

Zondag 11 juni

 

Zondag 11 juni fietsen we de Limburgiabierroute. Het is de 3e mogelijkheid dit seizoen, na de openingsrit en het clubfeest, om ons Limburgiabier te proeven. De vaatjes zijn al leeg we hebben nu alleen nog flesjes op stock. Juriaan de bedenker van de naam van ons bier en ter ere dit bier is gebrouwen nodigt alle leden uit om na afloop van de Limburgiabierroute een glaasje te komen proeven in zijn tuin.

Ivm de Stadstriathlon starten we niet op het Bassin zoals gebruikelijk maar op de parkeerplaats van Winkelcentrum Leuken nabij de AH en we eindigen bij Juriaan in de tuin. 

Bloem van Weert - Fietstocht

RECREANTEN FIETSTOCHT
25 juni 1
De Bloem van Weert toertocht komt er weer aan en wel op zondag 25 juni 2023. 

Bloem van Weert - Toertocht / Gravelride

TOERTOCHT / GRAVELRIDE
25 juni 2
De Bloem van Weert toertocht komt er weer aan en wel op zondag 25 juni 2023. 

Aktie AH 2022

Mooi bedrag opgehaald

met de muntjesactie

AH/Heerschap 

 

Op dinsdag 10 januari jl. is tijdens de nieuwjaarsreceptie van AH/Heerschap de uitslag bekend gemaakt van de muntjesactie. John kreeg van eigenaar Stan Heerschap te horen dat de leden van TWC Weert en iedereen die TWC Weert een warm hart toedraagt een mooi bedrag van € 310,49 bij elkaar gespaard hadden. We waren zeker niet de vereniging met het hoogste bedrag maar wij zijn een relatief kleine club en hebben geen jeugdleden waar de opa's en oma's vaak voor mee sparen maar door het enthousiasme van onze leden is het toch gelukt en zijn we zeer tevreden met de opbrengst waar we als vereniging weer leuke dingen van kunnen doen. Namens bestuur en leden willen we AH/Heerschap dan ook hartelijk danken deze vorm van maatschappelijke betrokkenheid van AH/Heerschap wordt erg gewaardeerd en is zeer bijzonder. 

Subcategorieën

Legetøj og BørnetøjTurtle