Foto's & video

De foto's en video zijn hier te bekijken.

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
8
9
10
11
12
15
16
17
18
19
22
23
24
25
26
29
30

Sponsors

Login

Weekend Rursee en Lenk 2021

Weekend Lenk en Rursee

gaan door. 

 

 

Het weekend Lenk en Rursee gaan definitief door.

Rursee

Voor het weekend Rursee is het aantal gereserveerde hotelkamers afgeschaald. De organsiatie van de Rursee heeft besloten ivm de coronamaatregelen met een kleine groep af te reizen naar de Rursee. De deelnemers zijn hierover geinformeerd. Inschrijven voor de Rursee is niet meer mogelijk.

Lenk

Op basis van de meest recente Corona regels voor buitenlandse reizen (www.nederlandwereldwijd.nl/reizen/reischecklist) weten we dat we zonder beperkingen naar Zwitserland kunnen reizen en dat we op de terugweg óf gevaccineerd moeten zijn óf een test moeten doen.  Van de deelnemers wordt verwacht dat ze zelf de verantwoordelijkheid nemen voor de vaccinatie of de test.

In Zwitserland zelf gelden geen beperkingen voor groepen van onze omvang. Wel zullen we in Chalet Thuus in onze eigen bubbel verblijven, omdat we de 1,5m afstand niet kunnen garanderen.

Er zijn nog steeds enkele plekken beschikbaar! Wil je toch mee, meld je dan snel aan zodat we de plannen hierop kunnen afstemmen. Heb je nog vragen, neem dan even contact op met Michiel.

 

Legetøj og BørnetøjTurtle