Hier de link naar de foto's en de link naar de video van de Land van Horne MTB toertocht 2019.

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
6
8
9
12
13
15
16
19
20
22
23
26
27
29
30

Sponsors

Login

Land van Horne MTB Toertocht 2014

Toertocht overtreft alle verwachtingen!

 Ruim 900 deelnemers, geweldig deelnemers bedankt!

Voor de eerste keer in haar bestaan organiseerde Toer- en Wielerclub Weert (TWC Weert) op 9 november 2014 de Land van Horne MTB Toertocht. De route verliep door de mooie natuur die Weert, de groenste stad van Europa, rijk is en had als letterlijk en figuurlijk hoogtepunt de beklimming van de oude vuilstort in Altweerterheide. 

Om 8.30 uur werd het startsein gegeven door Wethouder Gabriels en ging iedereen fanatiek van start. Uiteindelijk startten er 915 mountainbikers. Dit aantal overtrof elke prognose. Een gunstige prognose ging uit van 500 deelnemers. De keerzijde van dit succes is dat de peperkoek en bananen, ondanks een ambitieuze inkoop, opraakten en dat vele deelnemers er geen gebruik meer van hebben kunnen maken. Onze oprechte excuses hiervoor. Voor ons een belangrijk leermoment. We danken alle deelnemers die hier begrip voor getoond hebben.

 

 

Foto's Land van Horne MTB Toertocht

Door de fotogroep Weert zijn mooie foto's gemaakt van de Land van Horne MTB Toertocht. De fotogroep Weert is een hobbyclub die o.a. alle evenemeten van "Weert 600 jaar Stad" in kaart brengen. Wilt tu de foto's bzichtigen klik op de volgende links:

Foto's Wim Janssen

Foto's Helma Tielemans

Het is ook mogelijk om foto's te bestellen tegen een kleine vergoeding. Noteer het nummer bij de foto en neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Film Land van Horne MTB Toertocht 

 Stefan Video Productions heeft een film gemaakt van 600 seconden van de Land van Horne MTB Toertocht. Bekijk de film via de volgende link: Stefan Video Productions

Afstanden

De deelnemers kunnen kiezen uit 3 afstanden van 25, 40 en 60 km.

Rustplaats

Op de route is een rustplaats waar gratis, soep, koeken en energiedrank ter beschikking wordt gesteld.

Technische en Medische ondersteuning

Op de rustplaats is technische ondersteuning door de specialisten van Fietsspecialist Hans Struijk aanwezig en kunnen kleine reparaties uitgevoerd worden. Op de rustplaats is een EHBO koffer aanwezig.

Sponsoren Land van Horne MTB Toertocht

Weert 600 jaar Stad

Wielerfederatie Limburg/Provincie Limburg

Rabobank Weerterland en Cranendonck

Fietsspecialist Hans Struijk

Partycentrum de Sluis

Autoschade service Ton Tindemans

Profile Tyrecenter Peter Stultiëns

Maarse Hoveniers

HetEnergieBureau

Zuiderhuis/Isidorus

Legetøj og BørnetøjTurtle