Foto's & video

De foto's en video zijn hier te bekijken.

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
3
4
5
6
7
10
11
12
13
14
17
18
19
20
21
22
Datum : zaterdag 22 January 2022
24
25
26
27
28
31

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  29 januari Training fietstechniek MTB AB groep

  12 februari Training fietstechniek MTB CD groep

  6 februari Rondje Meersen

  20 februari rondje Aalst

  24 februari Algemene Leden Vergadering

  6 maart Slotrit MTB

  17 maart Opening wegseizoen

  8 mei Groepsfoto 

  9-13 juni Weekend Lenk

  3 juli Bloem van Weert

  11-12 september Weekend Rursee

  1 oktober Clubfeest

  16 oktober slotrit wegseizoen

  (data 2022 nog onder voorbehoud goedkeuring ALV)

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Login

 

Land van Horne MTB Toertocht 2021

 Registratie gesloten
 
9
LogoLandvanHorneAlgemeen
Categorie
Activiteit TWC Weert
Datum
2021-11-14 07:00
Locatie
Partycentrum de Sluis - Industriekade 58, 6006 SJ Weert, Nederland

Alleen opgeven voor vrijwilligers

Beste Fietsvrienden,

Het zomerseizoen zit er weer op.De commissie van de Land van Horne MTB toertocht is al een tijdje bezig met mountainbiken. De voorbereidingen voor de 7e versie van de "Land van Horne MTB Toertocht" op zondag 14 november zijn al ver gevorderd. Het lijkt nog ver weg maar 14 november is nog maar 3 weken.

De “Land van Horne MTB toertocht" kan niet georganiseerd worden zonder jullie medewerking. Bij de vorige edities is dat goed verlopen. Ook nu rekenen we weer op jullie hulp. Ook de partners c.q. kinderen zijn van harte uitgenodigd om als vrijwilliger mee te helpen. Van de opbrengst kunnen we samen weer leuke dingen doen. 

De meeste vrijwilligers hebben we op de zondag 14 november nodig in het tijdvak 7.00 uur tot 15.00 uur. 

Het uitpijlen van de route vergt veel tijd, dat hebben we zeker vorig jaar gemerkt. Daarom hebben we er voor gekozen dit jaar de 100 km deels niet uit te zetten maar de deelnemers rijden de extra 35 km op eigen navigatie. Met de vrijwilligers die de route gaan uitzetten willen we de route een aantal maal voorrijden en op zaterdag 13 november wordt de route daadwerkelijk voorzien van pijlen. De vrijwilligers die op zaterdag de route mee uitpijlen beheren in principe ook op zondag dat segment van de route. Martijn gaat diverse leden rechtstreeks benaderen om mee te helpen uitzetten. Heb je je al bij Martijn aangemeld dan hoef je verder niets te doen.

We zijn op zoek naar de volgende type vrijwilligers:

 • Inschrijving: De inschrijving start om 8.30 uur. Deelnemers kunnen zich inschrijven dmv een inschrijfkaart of dmv scannen van hun NTFU lidmaatschapskaart. Deze vrijwilligers moeten om 7.00 uur aanwezig zijn en zijn rond 11.00 uur klaar. Op zaterdag worden er al voorbereidingen getroffen en wordt de zaal ingericht. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om digitaal af te rekenen en door de corona-maatregelen zullen we een QR controle moeten doen aan de deur. Coördinator Inschrijving is Theo H.

 • Opbouw en afbouw start/finishplaats: De opbouw start rond 7.00 uur en moet uiterlijk 8.00 uur klaar zijn. De afbouw kan gestart worden rond 13.00 uur. Voor deze taak ben je dus rond 14.30 uur klaar. Deze vrijwilligers zijn ook verantwoordelijk voor de parkeerplaats, fietsenstalling en afspuitplaats. Op zaterdag worden er al voorbereidingen getroffen. Coördinatoren zijn Cor en Sven.

 • Routebeheerders: Deze plaatsen op zaterdag de pijlen, rijden hun deel van de route op zondag om 7.00 uur voor om te kijk of alle pijlen er nog hangen en zijn stand-by voor incidenten tijdens de rit. Nadat de laatste mountainbikers voorbij zijn halen ze de pijlen weer op en ruimen zwerfafval op. Naar verwachting zijn ze om 15.00 uur klaar. Coördinator Martijn.

 • Verkeersregelaars: Op gevaarlijke oversteekplaatsen begeleid je de renners bij het veilig oversteken. Start op locatie afhankelijk van de plaats vanaf  8.00/9.30 uur tot uiterlijk 11.00/13.00 uur. Coördinatie Ton 

 • Bemannen rustplaats: op de rustplaats wordt een tent geplaatst. De renners krijgen hier soep, thee, bananen, ontbijtkoek en energiedrank aangeboden. Na afloop wordt de rustplaats afgebroken en opgeruimd. De eerste renners worden hier verwacht om 9.00 uur. De werkzaamheden starten om 7.00 uur tot ongeveer 13.00 uur. Dit jaar wordt er ook een aparte kleine rustplaats ingericht voor de kidsroute op de voormalige stortplaats Delbroek en er wordt nog een extra rustplaats voor de 100 km overwogen.  Coördinatie Ellen

   
 • Clinic voor jeugd: Dit jaar wordt er een clinic mountainbike gegeven voor deelnemers aan de kidsroute (6- 14 jarige) en een clinic basisprincipes downhillen (14 - 18 jarige). Voor deze clinics zijn twee gecertificeerde trainer ingehuurd die samen met trainers van TWC Weert de clinic zullen verzorgen. De clinic wordt mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van Limburg Cycling, Gemeente Weert en de NTFU. Omdat we hier vrijwilligers zoeken met specifieke kennis gaat Martijn hiervoor diverse leden rechtstreeks benaderen. Coördinatie Martijn/Maarten
  • Op vrijdagmorgen wordt de fietsenstalling en toilet geplaatst in de Tungelerwallen en op vrijdagmiddag wordt de route op de stort en het blauwe meertje uitgezet. Coördinatie Johan/Paul S
 

Het is ook mogelijk dat taken gecombineerd worden en dat je op de dag van een commissielid het verzoek krijgt bij een andere taak te assisteren dit om te zorgen dat alle vrijwilligers ongeveer gelijktijdig rond 15:00 uur klaar zijn en dat we samen kunnen toosten op een mooie editie van de LvH. Om 15:00 uur start de afterparty voor de vrijwilligers in de zaal van Partycentrum De Sluis. 

We verwachten dat we naast de 10 commissieleden nog minimaal 40 vrijwilligers nodig hebben.

Graag willen we het volgende van je weten:

 • Ben je beschikbaar als vrijwilliger

 • Is je partner c.q. kinderen beschikbaar als vrijwilliger

 • Welk taak zou je willen vervullen

 • Welke tijdvakken op vrijdag, zaterdag en/of zondag ben je beschikbaar

 
 

Alle datums

 • 2021-11-14 07:00

Deelnemerslijst

Paul Tindemans (1)
Henk Hanssen (1)
John Schaeken (1)
Paul Heijmans (1)
Rianne (1)
Jos Truijen (1)
Frans van Goor (1)
Theo Heijnen (1)
Anoniem (1)

Powered by iCagenda

Legetøj og BørnetøjTurtle