Hier de link naar de foto's en de link naar de video van de Land van Horne MTB toertocht 2019.

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
3
4
6
7
8
10
11
13
14
17
18
20
21
22
24
25
27
28
31

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  23 augustus zomer MTB Meinweg Let op datum gewijzigd

  11 oktober slotrit Wegseizoen onder voorbehoud

  8 november 7e editie Land van Horne MTB Toertocht geannuleerd

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Login

 

Boels Ladies Tour (2)

 Registratie gesloten
 
10
BoelsLadiesTour
Categorie
Activiteit TWC Weert
Datum
2019-09-04 13:00 - 20:00
Locatie
Theater de Huiskamer - Wilhelminasingel 10B, 6001 Weert, Nederland
Boels Ladies Tour
 
 
Ook dit jaar is Weert etappeplaats voor de Boels Ladies Tour. Dit hebben we mede te danken aan het visitekaartje dat we de voorgaande jaren hebben afgegeven. De directie van de Boels Ladies Tour was namelijk laaiend enthousiast over de organisatie in Weert. Ook dit jaar willen we ons weer van de beste kant laten zien. 
Dit jaar is Weert op woensdag 4 september zowel start als finishplaats. De start is op het kerkplein in Stramproy rond 13.00 uur en de finish in Weert rond 16.15/16.30 uur. Na een rondje door Midden Limburg met een klein uitstapje naar Brabant komt men via het “rondje Wildenberg” aan in Weert. In Weert worden er nog vier plaatselijke rondes van 8,4 km gereden. Ook dit jaar wordt er weer een fietsclinic georganiseerd door TWC Weert en is er bij de finish een kinderplein ingericht en sluiten we de dag af met feestje voor vrijwilligers, genodigden en sponsoren.
TWC Weert, TWC Stramproy en Theater de Huiskamer zullen dit jaar weer de finish in Weert verzorgen. Dit betekent dat we weer de route beveiligen met verkeersregelaars, de dopingcontrole en dat we de catering regelen van de VIP wagen en het Theater de Huiskamer. Hiervoor hebben we minimaal 50 vrijwilligers van TWC Weert nodig. Waarvan ruim 40 verkeersregelaars. Daarnaast worden we weer geholpen door verkeersregels van TWC Stramproy en Tungelroy en vrijwilliger uit Weert. Van de verkeersregelaars wordt weer verwacht dat ze een online examen afleggen gelijk aan vorig jaar (certificaat is maar een jaar geldig). 
 
Wil je je beschikbaar stellen als vrijwilliger voor de Boels Ladies Tour houdt er dan rekening mee dat je beschikbaar moet zijn vanaf 12.00 uur als je ook bij de start wil assisteren en vanaf 14.00 uur op de plaatselijke ronde in Weert. Diverse verkeersregelaars zullen we ook benaderen om op de route een verkeersobstakel te bemannen. Wil je echt alles meemaken dan ben je dit jaar in de gelegenheid om ook de start bij te wonen in Stramproy. Dit is zeker een aanrader. 
Alle vrijwilligers worden na afloop uitgenodigd om de huldiging en feestavond bij te wonen gelijk aan vorig jaar. Ook dit jaar wordt er voor de vrijwilligers weer een buffet verzorgt en worden er consumptiebonnen uitgereikt. 
Dit jaar maakt L1 opnames van alle limburgse etappes. Dit betekent dat het laatste uur van de koers live te volgen is vanaf een groot scherm bij de finish. De uitzending zal later op de avond zijn, de exacte tijdstippen zijn nog niet bekend. Tevens zullen de opnames de volgende dag te zien zijn op Eurosport. 
Geef je op voor dit mooie unieke evenement. 
Ken je dameswielrenners in je omgeving moedig ze dan aan om aan de fietsclinic deel te nemen.
De volgende taken zijn beschikbaar:
 1. Verkeersregelaars
 2. Chaperonnes
 3. Catering 
 
 

Alle datums

 • 2019-09-04 13:00 - 20:00

Deelnemerslijst

Peter van Zantvoort (1)
Henk Hanssen (1)
Marion Deuss (1)
Mia nouwen (1)
Juriaan Maarse (1)
Jan Segers (1)
Peter van Osta (1)
Martijn (1)
annie bosch (1)
René Neele (1)

Powered by iCagenda

Legetøj og BørnetøjTurtle