Rabobank Samen Sterker

Stem op TWC Weert
stemmen zijn uitgebracht en geteld
 
 
De telling van de stemmen is afgerond en zijn bekend gemaakt tijdens een informatieavond van de Rabobank. Helaas zaten we niet bij de toppers. Erz ij in totaal 72 stemmen op ons uitgebracht die een bedrag van € 208,08 vertegenwoordigen. We voegen dit bedrag weer toe aan ons gestelde doel. Wij danken iedereen die een stem heeft utigebracht op TWC Weert. 
 

Voor het derde jaar neemt TWC Weert deel aan de campagne Samen Sterker van de Rabobank. Verenigingen uit Weert, Nederweert en Cranendonck kunnen zich aanmelden om deel te nemen aan deze campagne. Iedere deelnemer geeft aan voor welk doel ze deelnemen. 

 
TWC Weert heeft zich ingeschreven voor de Rabobank Samen Sterker Campagne met de volgende doel omschrijving:
 
Wij sparen voor een nieuw tenue in 2018.
Daarom organiseren wij o.a. de gezinsfietstocht “Bloem van Weert” en de “Land van Horne MTB Toertocht”. 
Ook Rabobank Samen Sterker helpt ons om het doel te bereiken.  
 
Hoe gaat het in zijn werk:
Alle klanten van de Rabobank die tevens ook lid zijn van de Rabobank (als je het blad „Dichterbij” elk kwartaal ontvangt ben je lid van de Rabobank) kunnen van 3 tot 17 oktober stemmen op de deelnemers aan de campagne. Elk lid van de Rabobank krijgt 5 stemmen en mag er hiervan maximaal 2 aan één vereniging geven. Elk stem is geld waard. Hoeveel? dat is afhankelijk van het aantal uitgebracht stemmen. Naar verwachting zal de waarde per stem tussen de € 3,00 en € 5,00 liggen.  Elk Rabobank lid ontvangt een persoonlijke stemkaart waarmee hij/zij via internet de stemmen uit kan brengen. 
 
Ben je zelf lid van de Rabobank maak dan gebruik van je stem want deze kan voor TWC Weert € 6,00 tot € 10,00 waard zijn. Daarnaast kun je natuurlijk ook in je omgeving raadplegen of ouders, broers, zussen vrienden kennissen, buren etc. een stemkaart hebben ontvangen. Stimuleer je hun om op ons te stemmen dan verdien je zo geld voor TWC Weert. Jij kunt ook voor hun stemmen maar dan moeten ze hun stemkaart aan jou geven omdat je het persoonlijke nummer moet hebben om te stemmen. 
 
Op 28 oktober zal Rabobank bekend maken hoeveel elke vereniging heeft opgehaald. 
 
Alvast bedankt voor jullie inzet.

 

Legetøj og BørnetøjTurtle