"Ontdek fietsend de natuur rond Weert"

Zondag 23 juni

Voor een leuke fietsdag wil je eigenlijk alleen maar een zonnetje en een temperatuur van 18 tot 22 graden. Helaas was dat zondag 23 juni niet zo. Om 10.00 uur vertrokken de eerste deelnemers in de regen met windkracht 5 en we hebben moeten wachten tot 12.00 uur alvorens de regen werd vervangen door af en toe een zonnetje. De deelnemers die tussen 12.00 uur en 13.00 uur zijn vertrokken hebben de route droog kunnen afleggen. Door het slechte weer hebben veel potentiële deelnemers op het laatste moment afgehaakt. Toch hebben een kleine 100 doorzetters goed gemutst deelgenomen aan de tocht.

We hebben zeer positieve reacties ontvangen over de route. Deze verliep grotendeels door verkeersarm gebied midden door de bossen zodat de fietsers minder last hadden van de wind. Er was ook kritiek; in Lozen was de routebeschrijving en de aanwezige pijlen toch nog onduidelijk en reden sommige deelnemers verkeerd. Ons excuus hiervoor. We zullen dit als extra aandachtspunt voor de tocht van volgend jaar meenemen.

Onderweg hebben de deelnemers op de verzorgingsposten nog genoten van een lekkere energiedrank, energiereep en een appel en werd er nog een praatje gemaakt met andere deelnemers.

Ondanks dat het weer tegen zat kijken wij toch positief terug op de Gezinsfietstocht. Deelnemers waren enthousiast, geen pech onderweg en vrijwel iedereen had prijs in de Tombola. 

Wij willen op de eerste plaats alle deelnemers bedanken voor hun deelneame en hopen hun (maar ook de thuisblijvers) volgend jaar weer te mogen begroeten. Daarnaast bedanken wij de Rabobank Weerterland en Cranendonck, Fietswereld Wim Janssen en Partycentrum de Sluis die deze tocht mede mogelijk hebben gemaakt.

Volgend jaar in juni zijn wij er weer met de Gezinsfietstocht.

Bedankt!

Namens het bestuur en leden van TWC Weert.

Nog niet alle prijzen van de Tombola zijn opgehaald. De volgende nummers en prijzen staan nog open. Heeft u een nummer dat erbij staat en u wilt de prijs nog ophalen stuur dan even een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nummer Prijs  
7 2 mooie bierglazen van La Chouffe  
28 Schilderset  
90 Waardebon van €5,- te besteden bij Saes Groenten en Bloemen  
478 Waardebon €20,- te besteden bij Fietswereld Wim Janssen  
500 2 mooie bierglazen van La Chouffe  
835 T shirt Winnaar heeft zich gemeld
836 T shirt Winnaar heeft zich gemeld
837 Autoverzorgingsset Winnaar heeft zich gemeld
838 Waardebon €5,- te besteden bij Saes Groenten en bloemen  
845 Een bon voor een gratis vlaai bij Bakker de Vries op Boshoven  
847 2 Duvelglazen  
907 2 Duvelglazen  

 

Legetøj og BørnetøjTurtle