Gezinsfietstocht groot succes

 

logo_klein

 

Bijna 400 enthousiaste fietsers hebben op zondag 10 juni deelgenomen aan de Gezinsfietstocht  ontdek fietsend het groen van Weert die TWC Weert voor het eerst in haar bestaan heeft georganiseerd

 

De eerste fietsers arriveerden al om 9.30 uur bij het startpunt Brasserie ’t Blaakven. Een stralend zonnetje, een temperatuur van 20° en bijna geen wind, beter fietsweer kun je je niet wensen. Als thema was gekozen `Ontdek fietsend het groen van Weert’. Tijdens de route passeren we 9 mooie natuurgebieden die Weert o.a. rijk is. Door middel van informatieborden ontvingen de deelnemers gedetailleerde informatie over elk gebied. Rond 10.00 uur was al een grote groep enthousiaste fietsers op weg voor de route van 52, 42 of 34 kilometer. De oudste deelnemer was de 80 jaar ruim gepasseerd en de jongste fietsende deelnemer was 7 jaar (compliment voor haar want ze heeft de volledige 34 kilometer uitgefietst).

 

Om 10.30 uur arriveerden de eerste deelnemers bij de verzorgingspost Fietswereld Wim Janssen voor een energiedrankje en een energiereep. De winkel was speciaal voor deze tocht opengesteld en velen hebben hiervan gebruik gemaakt om de  nieuwste fietsen te bewonderen.

Na 24 kilometer konden de deelnemers bij de tweede verzorgingsplaats picknicken in de Tungeler Wallen waar door de organisatie een appel en een flesje water werd uitgereikt.

 

Ook op het terras bij de rustplaats Schuttershoeve was de sfeer goed. Velen genoten hier van een kop koffie met vlaai. Rond 13.00 uur komen de eerste deelnemers tevreden terug bij Brasserie ’t Blaakven waar ze direct konden kijken of ze in de prijzen zijn gevallen bij de Tombola. Vrijwel alle prijzen zijn afgehaald. 4 prijzen zijn nog niet afgehaald. De lotnummers en prijzen staan hieronder vermeld en kunnen alsnog opgehaald worden nadat u contact heeft opgenomen met Frits (klik op de naam en u kunt een bericht aan Frits versturen).

 

Dankwoord

Een bijzondere dank aan alle vrijwilligers die er mede voor hebben gezorgd dat deze Gezinsfietstocht een succes is geworden. Zonder inzet van vrijwilligers kunnen we niets. Ook een geweldiger dank aan alle sponsoren die deze tocht financieel mogelijk hebben gemaakt en hiermee ook TWC Weert ondersteunen:

 

  • Fietswereld Wim Janssen
  • Rabobank Weerterland en Cranendonck
  • WK Wielrennen
  • Brasserie 't Blaakven

 

Binnenkort worden op deze website foto's van de gezinsfietstocht geplaatst.

 

Niet opgehaalde prijzen Tombola:

 

Nummer 403: Promotiepakket

Nummer 411: Handdoek

Nummer 452: Snoeppakket

Nummer 507: Snoeppakket

 

Legetøj og BørnetøjTurtle