Foto's

Nieuwe foto's:
MTB Afsluitingsrit 2018

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
4
5
7
11
12
14
18
19
25
26
28

Sponsors

Start2Bike

Starten met wielrennen?

Dan is dit een unieke kans

 

In samenwerking met Fietsspecialist Hans Struijk start TWC Weert in maart met trainingen voor beginnende wielrenners. Een unieke kans om op een leuke en sportieve manier de technieken van het wielrennen onder de knie te krijgen. Onder begeleiding van deskundige trainers van TWC Weert gaat u gedurende 4 trainingen van 3 uur actief aan de slag. De trainingen starten bij Fietsspecialist Hans Struijk Ringbaan Sint Jobplein te Weert op zaterdag 10 maart 2018 en worden vervolgd op 17 en 24 maart en 31 maart. Bij voldoende belangstelling is er ook een sleutelcursus voor beginners. 

Voor aanmelden en informatie kunt u terecht bij Fietsspecialist Hans Struijk telefoon: 0495-452600 of via de kalender van deze website. 

Ben je pas geleden gestart met racefietsen of mountainbiken of heb je net voor het eerst een racefiets gekocht? Dan zijn onze Start2Bike trainingen iets voor jou. In 4 trainingen leer je onder begeleiding van een ervaren instructeur de basisvaardigheden van het racefietsen en mountainbiken, zoals balans houden, bochten maken, steile afdalingen nemen en over obstakels fietsen. Zo ga je veilig en zelfverzekerd de weg op. Als deelnemer van Start2Bike melden we je aan bij de NTFU en kun je gebruik makne van de unieke fietsschadeverzekering via de NTFU (geldig tijdens de Start2Bike trainingen).

Start2Bike is geschikt voor startende wielrenners en mountainbikers vanaf 15 jaar. Ben je enthousiast? Schrijf je dan snel in.

Legetøj og BørnetøjTurtle