Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
22
26
29

Sponsors

Ton Tindemans

Login

Amstel Gold Race 2023 Verslag

Amstel Gold Race 2023

 

 

Op zondag 16 april hebben 27 leden van TWC Weert de Amstel Gold Race bezocht. 22 leden zijn op de fiets via een route van 100 km naar de Loorberg gereden en kwamen rond 12:00 uur aan op de locatie. Rond 9:00 uur waren de chauffeurs van TWC Weert op locatie om de plek te claimen, in te richten en de catering voor te bereiden. Nabij Hotel Kreutzer was de bocht ingericht met partytentjes (rood/zwart zie foto), beachvlaggen, muziek en TV. Ondanks het matige weer (koud en vochtig) zat de stemming er goed in. Tussen de twee passages van de koers konden we ons opwarmen in het restaurantgedeelte van het Hotel waar een gezellig sfeer was en via een TV kon de koers gevolgd worden. Alle deelnemers vonden het een superdag vraagt om een herhaling. 

Alle deelnemers bedanken HetEnergieBureau voor de sponsoring van het evenement. Echt Top! Serge en Nicky bedankt voor de organisatie en Juriaan voor de donatie van het Limburgiabier.  

Na afloop konden de fietsen geladen worden en onze nieuwe aanwinst de fietsaanhanger getest worden. Na een beetje passen en meten stonden vrij snel de tien fietsen op de aanhanger. Een geweldige aanwinst voor TWC Weert die de organisatie van dit soort evenementen weer gemakkelijker maakt. 

Alle foto's van deze dag vind je hier.

De nieuwe aanwinst

Legetøj og BørnetøjTurtle