Hier de link naar de foto's en de link naar de video van de Land van Horne MTB toertocht 2019.

Shirt sponsors

Kalender

Sponsors

Login

Kalterherberg 2016

Fietsweekend Kalterherberg 2016

Interesse?

Meld je dan nu aan!

 

 

Het  fietsweekend Kalterherberg is dit jaar op 3 en 4 september. De nieuwe organisatoren die het stokje van Frits hebben overgenomen hebben besloten om het fietsweekend vrijwel ongewijzigd te organiseren en 2016 te gebruiken om ideeën uit te werken en in 2017 te komen met een geheel nieuwe versie van het weekend. Wel wordt er gekeken of op de terugweg er een alternatief is om een broodje te eten. De ervaring heeft geleerd dat Nattenhoven toch net iets te ver op de route ligt.

Het Fietsweekend Kalterherberg is een mooie tocht naar de Eifel en is één van de sportieve hoogtepunten van TWC Weert en wordt dit jaar voor de veertiende keer georganiseerd en mag derhalve de naam Klassieker dragen.

Kalterherberg ligt circa 8 km ten zuiden van Monschau in de Eifel. Het terrein is dus behoorlijk geaccidenteerd. Ook deze tocht wordt gereden onder het motto samen uit, samen thuis. Naast de sportieve prestatie is het vooral ook een weekeinde van gezelligheid.

Inschrijven kan vanaf nu. De eigen bijdrage is € 65,-.

Daar we tijdig het hotel moeten reserveren is vroegtijdige inschrijving via de website noodzakelijk. De organisatie vraagt je dan ook om in te schrijven voor 1 juni, zodat dan het definitieve aantal kamers doorgegeven kan worden. Heb je je ingeschreven stort dan de eigen bijdrage van € 65,- op rekeningnummer NL06RABO 01584.74.279 t.n.v. TWC Weert onder vermelding van Kalterherberg 2016.

Met de eigen bijdrage en de bijdrage van TWC Weert moet het weekend kostendekkend zijn. Mocht er desondanks een tekort zijn dan kan ter plaatse een kleine aanvullende bijdrage worden gevraagd voor consumpties.

Het uitstapje gaat, omdat we reserveringen moeten maken, onder alle weersomstandigheden door en restitutie van de eigen bijdrage is niet mogelijk indien niet meer kan worden geannuleerd bij het hotel.

Zie verslagen voor uitgebreide verslagen van de geslaagde weekeinden Kalterherberg in voorgaande jaren.

Legetøj og BørnetøjTurtle