Hier de link naar de foto's en de link naar de video van de Land van Horne MTB toertocht 2019.

Shirt sponsors

Kalender

Sponsors

Login

Inschrijving voor Kalterherberg

Het  fietsweekeinde Kalterherberg is dit jaar op 6 en 7 september. Deze mooie tocht naar de Eifel is één van de sportieve hoogtepunten van TWC Weert en wordt dit jaar voor de twaalfde keer georganiseerd en mag daarom de naam Klassieker dragen. Op zaterdag fietsen we circa 130 km en op zondag 140 km. Zie verslagen voor uitgebreide verslagen van de geslaagd weekeinden Kalterherberg in voorgaande jaren.

Op weg naar Kalterherberg 2013

 

Op de laatstgehouden ALV is het onderwerp uitstapje 2014 aan de orde geweest.

De aanwezige leden hebben ook dit jaar weer gekozen om de succesformule van de afgelopen jaren, Kalterherberg, te willen continueren.

Kalterherberg ligt circa 8 km ten zuiden van Monschau in de Eifel. Het terrein is dus behoorlijk geaccidenteerd. Ook deze tocht wordt gereden onder het motto samen uit, samen thuis. Naast de sportieve prestatie is het vooral ook een weekeinde van gezelligheid.

Daar we tijdig het hotel moeten reserveren is vroegtijdige inschrijving noodzakelijk. De organisatie vraagt je dan ook om in te schrijven voor 15 mei, zodat dan het definitieve aantal kamers doorgegeven kan worden. Inschrijven geschiedt door overmaking van 60 euro op rekeningnummer 1584.74.279 t.n.v. TWC Weert onder vermelding van Kalterherberg.

Zoals andere jaren zal dit uitstapje vrijwel kostendekkend zijn en daarom kan ter plaatse een gemaximeerd aanvullende bijdrage worden gevraagd voor consumpties.

Voor alle duidelijkheid de spelregels: het uitstapje gaat, omdat we reserveringen moeten maken, onder alle weersomstandigheden door en restitutie van inschrijfgeld is niet mogelijk, indien niet meer kan worden geannuleerd bij het hotel.

U kunt zich al aanmelden via de agenda aan de linkerzijde van deze pagina of via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Uw aanmelding is pas definitief als het inschrijfgeld voor deze tocht op de rekening van de vereniging is bijgeschreven.

Aangemeld voor deelname

1   11   21          
2   12    22          
3        23          
4   14    24          
5   15              
6   16              
7                  
8   18              
9                  
10   20              

 

 
 


Legetøj og BørnetøjTurtle