Hier de link naar de foto's en de link naar de video van de Land van Horne MTB toertocht 2019.

Shirt sponsors

Kalender

Sponsors

Login

 Barbecue geslaagd

Op vrijdag 14 juni hebben we met 44 leden en partners een geslaagde barbeque gehad. Voor het eerst is de BBQ van de club gehouden in de nieuwe tuin van Johan en Maria.

Het weer zag er de hele dag slecht uit maar rond 19.00 uur begon het zonnetje te schijnen en was het perfect vertoeven op het terras. Het eten was weer goed verzorgt door onze inmiddels vaste "bakker" Jean. Nadat de zon was gaan liggen werd een kampvuurtje gemaakt en hierbij kwamen de echte piromanen van onze club boven water. Martijn is bevorderd tot opper stoker van de club 's morgen was er namelijk geen stukje hout meer te zien alles was verbrand. Ruim na middernacht gaan de meeste voldaan naar huis. De plakkers bleven tot 2.30 uur. Weer een gezellige en geslaagde BBQ. Dat was ook te zien aan de geringe hoeveelheid drank en vlees dat over was. 

De volgende dag is de opruimdag. Door omstandigheden waren onze vrijwilligers hiervoor verhinderd maar spontaan hebben Cor, Piet en Annie zich als vrijwilliger beschikbaar gesteld. Om 10.00 uu gingen we van start en om 12.00 uur was niet meer te zien dat er een BBQ had plaatsgevonden. Na een verdient stuk vlaai en koffie gaan de vrijwilligers weer naar Huis. Cor, Piet en Annie bedankt voor jullie hulp.  

Sfeerbeeld van de gezellige BBQ

 

 

 

Legetøj og BørnetøjTurtle