Hier de link naar de foto's en de link naar de video van de Land van Horne MTB toertocht 2019.

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
3
4
6
7
8
10
11
14
15
17
18
20
21
22
25
27
28
29
31

Sponsors

Login

Start2Bike

Starten met wielrennen?

Dan is dit een unieke kans

 

In samenwerking met Fietswereld Vlassak organiseert TWC Weert trainingen voor beginnende wielrenners. Een unieke kans om op een leuke en sportieve manier de technieken van het wielrennen onder de knie te krijgen. Onder begeleiding van deskundige trainers van TWC Weert gaat u gedurende 4 trainingen van 3 uur actief aan de slag. 

Ben je pas geleden gestart met racefietsen of heb je net voor het eerst een racefiets gekocht? Dan zijn onze Start2Bike trainingen iets voor jou. In 4 trainingen leer je onder begeleiding van een ervaren instructeur de basisvaardigheden van het racefietsen, zoals balans houden, bochten maken, steile afdalingen nemen en over obstakels fietsen. Zo ga je veilig en zelfverzekerd de weg op. Als deelnemer van Start2Bike melden we je aan bij de NTFU en kun je gebruik maken van de unieke fietsschadeverzekering via de NTFU (geldig tijdens de Start2Bike trainingen).

Start2Bike is geschikt voor startende wielrenners vanaf 15 jaar. Ben je enthousiast? neem dan contact op via het contactformulier.

Legetøj og BørnetøjTurtle