Zondag 11 November

De film door Stefan Video Productions op Youtube .

De fotos volgen binnenkort

Shirt sponsors

Kalender

Sponsors

Login

Boels Ladies Tour

 Registratie gesloten
 
4
Categorie
Activiteit TWC Weert
Datum
31 augustus 2018 13:01 - 17:00
Locatie
Theater de Huiskamer - Wilhelminasingel 10B
6001 Weert, Nederland
Boels Ladies Tour
 
 
Ook dit jaar is Weert etappeplaats voor de Boels Ladies Tour. Dit hebben we mede te danken aan het visitekaartje dat we vorig jaar hebben afgegeven. De directie van de Boels Ladies Tour was namelijk laaiend enthousiast over de organisatie in Weert. Ook dit jaar willen we ons weer van de beste kant laten zien. 
Dit jaar is Weert op vrijdag 31 augustus zowel start als finishplaats. De start is op het kerkplein in Stramproy rond 13.00 uur en de finish in Weert rond 16.15/16.30 uur. Na een rondje door Midden Limburg met een klein uitstapje naar Brabant komt men via het “rondje Wildenberg” aan in Weert. In Weert worden er nog vier plaatselijke rondes van 8,4 km gereden. Ook dit jaar wordt er weer een fietsclinic georganiseerd door TWC Weert en is er na de finish een wielercafé en sluiten we de dag af met feestje voor vrijwilligers, genodigden en sponsoren.
TWC Weert in samenwerking met Theater de Huiskamer zullen dit jaar weer de finish in Weert verzorgen. Dit betekent dat we weer de route beveiligen met verkeersregelaars, de dopingcontrole en dat we de catering regelen van de VIP wagen en het Theater de Huiskamer. Hiervoor hebben we minimaal 50 vrijwilligers van TWC Weert nodig. Waarvan ruim 40 verkeersregelaars. Daarnaast worden we weer geholpen door verkeersregels van TWC Stramproy en Tungelroy en mogelijk dit jaar TWC Nederweert. Van de verkeersregelaars wordt weer verwacht dat ze een online examen afleggen gelijk aan vorig jaar (certificaat is maar een jaar geldig). 
 
Wil je je beschikbaar stellen als vrijwilliger voor de Boels Ladies Tour houdt er dan rekening mee dat je beschikbaar moet zijn vanaf 13.00 uur. Wil je echt alles meemaken dan ben je dit jaar in de gelegenheid om ook de start bij te wonen in Stramproy. Dit is zeker een aanrader. 
Alle vrijwilligers worden na afloop uitgenodigd om de huldiging, wielercafé en feestavond bij te wonen gelijk aan vorig jaar. Ook dit jaar wordt er voor de vrijwilligers weer een buffet verzorgt en worden er consumptiebonnen uitgereikt. 
Dit jaar maakt L1 opnames van alle limburgse etappes. Dit betekent dat het laatste uur van de koers live te volgen is vanaf een groot scherm bij de finish. De uitzending zal later op de avond zijn, de exacte tijdstippen zijn nog niet bekend. 
Geef je op voor dit mooie unieke evenement. 
Ken je dameswielrenners in je omgeving moedig ze dan aan om aan de fietsclinic deel te nemen.
De volgende taken zijn beschikbaar:
  1. Verkeersregelaars
  2. Chaperonnes
  3. Catering 
 
De Maps Service is niet beschikbaar.
 

Alle datums

  • 31 augustus 2018 13:01 - 17:00

Deelnemerslijst

Anoniem (1)
Gerard Kraaijvanger (1)
Bert Holzken (1)
Jos Truijen (1)

Powered by iCagenda

Legetøj og BørnetøjTurtle