Foto's & video

De foto's en video zijn hier te bekijken.

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
3
4
5
6
7
10
11
12
13
14
17
18
19
20
21
22
Datum : zaterdag 22 January 2022
24
25
26
27
28
31

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  29 januari Training fietstechniek MTB AB groep

  12 februari Training fietstechniek MTB CD groep

  6 februari Rondje Meersen

  20 februari rondje Aalst

  24 februari Algemene Leden Vergadering

  6 maart Slotrit MTB

  17 maart Opening wegseizoen

  8 mei Groepsfoto 

  9-13 juni Weekend Lenk

  3 juli Bloem van Weert

  11-12 september Weekend Rursee

  1 oktober Clubfeest

  16 oktober slotrit wegseizoen

  (data 2022 nog onder voorbehoud goedkeuring ALV)

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Login

Welkom op de website van Toer- en WielerClub Weert

HetEnergieBureau

indrukwekkend kantoor!

 

Zondag 27 juni waren we op de koffie bij de sponsor HetEnergieBureau

HetEnergieBureau is verhuisd. Nadat ze kantoor hielden in het Philips stadion zijn ze per april verhuisd naar Strijp-T in Eindhoven. Op de 6verdieping van het gebouw TQ zitten ze samen met andere Tech- en duurzaamheidsbedrijven. Alle leden van TWC Weert waren uitgenodigd voor koffie en vlaai op het fantastische dakterras. 

Op zondag 27 juni vertrokken ruim 50 leden van TWC Weert voor een speciale tocht naar het nieuwe kantoor van HetEnergieBureau in Eindhoven. De meeste leden wisten niet wat ze zich erbij moesten voorstellen. Het weer was goed voor een mooie tocht. Na 55 km kwam de eerste groep rond 10:30 uur aan bij het kantoor. In de hal konden we met de lift naar boven waar we welkom werden geheten door het ontvangstcomité. De fietsen konden op het balkon geplaatst worden. Dit was een bijzondere ervaring. Het uitzicht was indrukwekkend. Via het kantoor dat alle facetten bezit van het nieuwe werken, zoals ruimtes om te ontspannen, een moderne open keuken en compacte kantoortuinen met werkplakken afgeschermd door glas. Via de kantoren liepen we via twee trappen naar het grote dakterras voorzien van diverse zitgelegenheden met voldoende groen. Een stukje verder stond een grote moderne tent-overkapping waaronder we plaats konden nemen en genieten van koffie met een lekker stuk vlaai. Toen alle groepen binnen waren heeft onze voorzitter Serge (als mede-eigenaar van HetEnergieBureau) toegesproken. De overweldigende indruk van het gebouw en de kantoren is overgebracht en Serge werd bedankt voor de uitnodiging en de verzorging. Onze voorzitter wenst Serge en zijn team heel veel succes in deze nieuwe werkomgeving. Een werkomgeving die bruist van innovatie en inspiratie en een plek waar de meeste werknemers trots op zullen zijn. Namens Bestuur en leden van TWC Weert wordt een bos bloemen en een fles wijn uitgereikt. 

Ook de collega shirtsponsor Maarse Hoveniers feliciteerde Serge, wenste hem veel succes en overhandigde hem een bos bloemen in de kleuren van TWC Weert en HetEnergieBureau, ook werd even stilgestaan bij de perfecte samenwerking tussen de shirtsponsoren en de shirtsponsoren met TWC Weert. Als club kun je het je niet beter wensen.

Serge legt nog even in het kort uit wat zijn bedrijf doen en dankt iedereen voor zijn komst en wenst ze een goede terugreis.

Toen was het tijd voor een groepsfoto. Wim was weer bereid gevonden om foto's te maken. Omdat we allemaal in dezelfde toegestane sportbubbel zaten konden we dit doen, er was voldoende ruimte zodat iedereen de gewenste ruimte en afstand kon nemen. De jeu de boules baan werd even voor de foto door TWC Weert in gebruik genomen. 

Een aantal leden hebben nog even de kantoorruimtes bekeken en vervolgens ging iedereen met de lift naar beneden en vertrokken alle groepen weer voor de terugrit.

Serge, namens alle leden nogmaals dank voor de uitnodiging, goede verzorging en dat we deze indrukwekkende omgeving hebben mogen bezichtigen.  Judith, Tilly, Pim, Lieke en Renske bedankt voor de goede verzorging, Wim bedankt voor het maken van de foto's. We zijn benieuwd.  

 

De foto's zijn hier te vinden. 

 

Legetøj og BørnetøjTurtle