Hier de link naar de foto's en de link naar de video van de Land van Horne MTB toertocht 2019.

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
3
4
5
7
8
10
11
12
14
15
17
18
19
21
22
24
25
26
28
29

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  Zondag 27 juni Op de koffie bij shirtsponsor HetEnergieBureau

  27 augustus Simac Ladies Tour etappe Weert 

  11-12 september weekend Rursee

  15 - 20 september weekend Lenk 

  Zaterdag 25 september Clubfeest

  17 oktober Slotrit wegseizoen

  24 oktober openignsrit MTB seizoen

  7 november Land van Horne MTB toertocht

  31 december Oliebollentocht

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Login

Welkom op de website van Toer- en WielerClub Weert

Uitnodiging bezoek

HetEnergieBureau

Zondag 27 juni

 

Op de koffie bij de sponsor

HetEnergieBureau is verhuisd. Nadat ze kantoor hielden in het Philips stadion zijn ze per april verhuisd naar Strijp-T in Eindhoven. Op de 6verdieping van het gebouw TQ zitten ze samen met andere Tech- en duurzaamheidsbedrijven. Alle leden van TWC Weert worden uitgenodigd voor koffie en vlaai op het fantastische dakterras. Dat dakterras diende nog als uitzendlocatie voor de NOS/NPO voor de laatste Koningsdag. Er is een bewaakte fietsenstalling aanwezig. Opgeven voor deze rit is wel noodzakelijk omdat we dan rekening kunnen houden met de vlaai.  

Voor het bezoek is een geheel nieuwe route uitgezet. Het is niet haalbaar om een route uit te zetten die voldoet aan de gebruikelijke afstanden van de C en D groepen. De route voor de C en D groepen  start daarom op de parkeerplaats aan Valkenswaardseweg in Valkenswaard. Voor meer informatie zie de kalender. 

Tijdens de dag is er ook een fotomoment voor een groepsfoto die we later aan de sponsor zullen aanbieden. Het zou dus mooi zijn als we met een representatieve groep aanwezig zijn. Plaats daarom deze rit alvast in je agenda. 

Bestuur en leden danken onze sponsor HetEnergieBureau hartelijk voor de uitnodiging. Een mooie route, mooi dakterras met schitterend uitzicht en koffie met vlaai dat moet een leuke dag worden. 

 

Legetøj og BørnetøjTurtle