Hier de link naar de foto's en de link naar de video van de Land van Horne MTB toertocht 2019.

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
6
8
9
12
13
15
16
19
20
22
23
26
27
29
30

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  woensdag 19 mei Top Tien Toer

  27 augustus Simac Ladies Tour etappe Weert 

  11-12 september weekend Rursee

  15 - 20 september weekend Lenk (onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen)

  Zaterdag 25 september Clubfeest

  17 oktober Slotrit wegseizoen

  24 oktober openignsrit MTB seizoen

  7 november Land van Horne MTB toertocht

  31 december Oliebollentocht

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Ton Tindemans

Login

Welkom op de website van Toer- en WielerClub Weert

Online Ledenvergadering

TWC Weert geslaagd

De vergaderlocatie van het bestuur tijdens de ALV.

 

Op zaterdagmiddag 20 maart heeft de 1e online ledenvergadering van TWC Weert plaatsgevonden. Met maar liefst 69 leden werd er online vergaderd. Het was spannend hoe dit zou verlopen. Voor de leden die minder ervaring met online vergaderen hebben was er een helpdesk ingericht (met dank aan Eric en Michiel die zich hiervoor beschikbaar hadden gesteld). Uiteindelijk lukte het iedereen om zich aan te melden.

De vergadering werd door de voorzitter geopend met een dank aan de sponsoren die deze vergadering mede mogelijk hebben gemaakt; Maars Hoveniers, HetEnergieBureau, Bavaria en Jumbo en werden alle leden bedankt voor hun mooie warme woorden die het bestuur via de WhatsApp hebben mogen ontvangen naar aanleiding van het beschikbaar gestelde vergaderpakket. De vergadering verliep zeer gedisciplineerd. De leden konden vragen stellen via de "Raise Hands" functie of de chat. Bij elk onderwerp was aan het einde ruimte voor vragen. Voor de pauze waren het vooral procedurele onderwerpen. Na de pauze kwamen de financiën en de voorbereidingen op het nieuwe seizoen aan bod. In de pauze werd het vergaderpakket dat elk lid had ontvangen geopend en werd er een gezamenlijke toost uitgebracht.

De online toost in beeld

 

Bij de rondvraag werd Wim door het bestuur bedankt voor de mooie foto's die hij heeft gemaakt tijdens het seizoen 2020. De foto's zijn voor de leden beschikbaar via het intranet van deze website. Na 2,5 uur vergaderen hadden de meeste leden vierkant ogen van op het scherm kijken en werd de vergadering gesloten. Het bestuur kijkt terug op een geslaagde vergadering. 

Voor de besproken onderwerpen en besluiten zie het artikel op het intranet via Kort verslag ALV 2021

 

De techniek in beeld

Legetøj og BørnetøjTurtle