Hier de link naar de foto's en de link naar de video van de Land van Horne MTB toertocht 2019.

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
Datum : zondag 7 March 2021
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Datum : woensdag 17 March 2021
19
20
21
Datum : zondag 21 March 2021
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  7 maart slotrit MTB seizoen

  17 maart testavond online ALV

  18 maart Algemene Ledenvergadering (ALV)

  20 maart reservedatum ALV

  21 maart start wielerseizoen

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Login

Welkom op de website van Toer- en WielerClub Weert

Algemene Ledenvergadering

TWC Weert

Wordt door de avondklok wederom verplaatst 

Naar donderdag 18 maart

 

Update 27-02-2021

De ALV is verplaatst naar donderdag 18 maart. Mocht het dan nog steeds niet mogelijk zijn door de avondklok, dan wordt de ALV definitief verplaatst naar zaterdag 20 maart van 15:00 uur tot 17:00 uur waarbij we ons realiseren dat zaterdag geen ideale dag is. Het bestuur hecht er waarde aan dat de ALV plaatsvindt vóór de start van het wielerseizoen. De start van het seizoen wordt daarom met één week uitgesteld van zondag 14 maart naar zondag 21 maart. Heb jij je al aangemeld voor de ALV, dan hoef je dit niet opnieuw te doen. Mocht je donderdag 18 maart of zaterdag 20 maart niet kunnen, laat dit dan even weten via de link Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De openingsrit voor het wielerseizoen 2021 staat nu gepland voor zondag 21 maart. Na afloop is er koffie met vlaai "To Go". Op zondag 14 maart wordt er een MTB rit gepland en bij goed weer een trainingsrit op de weg. De slotrit van het MTB seizoen blijft staan op zondag 7 maart waarbij op de rustplaats erwtensoep met brood en spek "To Go" wordt verstrekt. Wil je deelnemen geef je op via de kalender. 

update 24-02-2021

De overheid heeft besloten de avondklok te handhaven tot 15 maart. Dit betekent dat de ALV van 4 maart niet door kan gaan. Het bestuur gaat zich nu beraden en komt zo snel mogelijk met een nieuwe datum.

De afgelopen dagen hebben we regelmatig de vraag van leden gekregen waarom de avondklok van invloed op het doorgaan van de ALV aangezien deze online plaatsvindt. Een Algemene Ledenvergadering (ALV) is een officiële vergadering die ook in de statuten van de vereniging is vastgelegd. Een ALV is ook wettelijk verankerd. Voorheen moesten bestuur en leden fysiek aanwezig zijn bij een ALV. Door de coronamaatregelen is deze regel al versoepeld. Leden mogen de ALV ook online volgen maar moeten wel in staat gesteld worden om te stemmen. Het bestuur moet echter wel nog steeds fysiek aanwezig zijn. Door de avondklok kan het bestuur niet fysiek aanwezig zijn bij een ALV die in de avond plaatsvindt. Ook voor leden die niet handig zijn met de computer moet een oplossing worden gezocht. Dit hebben we opgelost door een lid de vergadering te laten volgen bij een ander lid. Door de avondklok kan dit echter ook niet.

De Algemene Ledenvergadering van TWC Weert zal in 2021 iets anders verlopen ten opzichte van voorgaande jaren. Door de verwachte coronamaatregelen zal het niet mogelijk zijn bij elkaar te komen in een zaal. Om de vergadering toch door te laten gaan is een online vergadering voorbereid. Het voltallige bestuur zal in een coronaproof omgeving de vergadering houden.

Via live beelden kunnen de leden thuis vanaf hun eigen PC, laptop, Ipad of telefoon aan de vergadering deelnemen. Één week voor de vergadering ontvangen alle leden op een ludieke manier een instructie hoe ze kunnen inloggen voor de vergadering. De vergadering zal via het computerprogramma Zoom plaatsvinden en er kunnen 100 leden individueel deelnemen. Velen van ons hebben al eens op deze wijze via hun werk aan vergaderingen of overleg deelgenomen. Heb je nog geen of weinig ervaring? Geen probleem, op woensdag  3 maart houden we een testavond vanaf 20.00 uur. Je kunt dan inloggen in een testomgeving. Op afstand zitten wij klaar om je te helpen, mocht het inloggen niet lukken. Mocht je dat zelfs een brug te ver vinden dan kun je ook met een ander lid afspreken om bij hem de vergadering te volgen. Houd je dan wel aan de coronamaatregelen.

De vergaderstukken zullen uiterlijk een week voor de vergadering op het intranet van onze website TWCWeert.nl. staan. Ga op de homepage naar "Intranet voor leden" in de zwarte balk bovenaan de pagina.  Log vervolgens in en ga weer naar "intranet voor leden", ga vervolgens naar tabblad "Jaarvergadering"  en ga vervolgens naar Jaarvergadering 2021. Hier tref je de stukken aan. 

Wil je deenemen aan de vergadering, geef je dan op via de kalender. Er zijn twee opties: 1. Deelnemen "login", 2. Deelnemen "gast". Bij optie 1 log je thuis in, bij optie 2 neem je deel aan de vergadering bij een ander lid. Kies je voor optie 2 geef dan bij je aanmelding aan bij welk lid je de vergadering volgt. 

 

Legetøj og BørnetøjTurtle