Hier de link naar de foto's en de link naar de video van de Land van Horne MTB toertocht 2019.

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
5
6
8
9
12
13
15
16
19
20
21
22
23
26
27
28
29
30

Mededelingen

  • Belangrijke data:

    8 november 7e editie Land van Horne MTB Toertocht geannuleerd

     Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Login

Welkom op de website van Toer- en WielerClub Weert

 

Ook dit jaar kunnen we weer gebruik maken van Rabo ClubSupport mogelijk gemaakt door de Rabobank Weerterland en Cranendonck.  Vanaf 5 oktober kan er weer gestemd worden op o.a. TWC Weert.  Verenigingen uit Weert, Nederweert en Cranendonck kunnen zich aanmelden om deel te nemen aan deze campagne. Iedere deelnemer geeft aan voor welk doel ze deelnemen. 

TWC Weert heeft zich ingeschreven voor de Rabobank ClubSupport met de volgende doel-omschrijving:

"TWC Weert heeft als doelstelling het stimuleren van fietsen in zijn algemeenheid. Dit doen we o.a. door de evenmenten Bloem van Weert en Land van Horne MTB Toertocht. Voor nieuwe leden bieden wij Start2Bike trainignen aan waarin basisvaardigheden aangeleerd worden. Om de drempel voor deze trainignen zo laag mogleijk te houden biedt TWC Weert deze gratis aan voor leden en niet-leden. We willen de opbrengst van Rabo Clubsupport dan ook aanwenden om deze trainingen mogelijk te maken."

Hoe gaat het in zijn werk:

Alle klanten van de Rabobank die tevens ook lid zijn van de Rabobank kunnen van 5 oktober t/m 25 oktober stemmen op de deelnemers aan de campagne. Elk lid van de Rabobank krijgt 5 stemmen en mag er hiervan maximaal 2 aan één vereniging geven. Elke stem is geld waard. Hoeveel? Dat is afhankelijk van het aantal uitgebrachte stemmen. Naar verwachting zal de waarde per stem tussen de € 3,00 en € 5,00 liggen. In totaal is € 175.000,- beschikbaar. Elk Rabobank lid ontvangt een persoonlijke stemkaart waarmee hij/zij via internet de stemmen uit kan brengen. 

Ben je zelf lid van de Rabobank, maak dan gebruik van je stem want deze kan voor TWC Weert € 6,00 tot € 10,00 waard zijn. Daarnaast kun je natuurlijk ook in je omgeving raadplegen of ouders, broers, zussen vrienden kennissen, buren etc. een stemkaart hebben ontvangen. Stimuleer je hen om op ons te stemmen dan verdien je zo geld voor TWC Weert. Jij kunt ook voor ze stemmen, maar dan moeten ze hun stemkaart aan jou geven omdat je het persoonlijke nummer moet hebben om te stemmen. 

Alvast bedankt voor jullie inzet.

Legetøj og BørnetøjTurtle