Hier de link naar de foto's en de link naar de video van de Land van Horne MTB toertocht 2019.

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
2
3
4
5
6
8
Datum : zondag 8 November 2020
9
10
11
12
13
16
17
18
19
20
23
24
25
26
27
30

Mededelingen

  • Belangrijke data:

    29 november Rondje Borkel 80 km

    20 december Rondje Meijel Neerkant

    31 december Oliebollentocht

     Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Het Energiebureau

Login

Welkom op de website van Toer- en WielerClub Weert

Wijziging 

TWC Weert

Fietscafé

Vanaf zondag 30 augustus a.s. heeft TWC Weert een nieuw fietscafé. Peter en Marcel Beelen van de Tramhalt heten ons van harte welkom na de TWC Weert ritten.  Peter Beelen is een fanatiek fietser en is onlangs lid geworden van TWC Weert. Voor een aantal leden van ons was de Tramhalt al hun favoriete stek. Nu we met een grotere groep het terras van de Tramhalt gaan bezetten is wel het uitdrukkelijke verzoek om de coronaregels te respecteren. In de gezelligheid gaat de 1,5 meter afstand wel eens verloren. Om de uitbaters van de Tramhalt niet in problemen te brengen wordt onze medewerking hierin gevraagd. 

De start- en finishplaats blijft ongewijzigd op het Bassin. 

Vanaf 1 juni maakte TWC Weert gebruik van horecagelegenheid de Wertha Brewpub aan het Bassin. Diverse leden hebben aangegeven dat ze de locatie niet passend vinden. Het Bassin is op zondagmorgen nog leeg en ongezellig en de openingstijd van 12:00 uur is voor een aantal groepen te laat. Deze factoren waren voor een aantal leden de reden om een andere horecagelegenheid in Weert op te zoeken en viel de groep uit elkaar. Dat is niet goed voor de saamhorigheid. Een ongewenste situatie volgens het bestuur en aanleiding om niet te wachten tot het einde van het zomerseizoen om het

fietscafé te evalueren. De Wertha Brewpub is op de hoogte gesteld van het besluit. Ieder lid is natuurlijk nog vrij om een bezoek te brengen aan de Wertha Brewpub.    

Legetøj og BørnetøjTurtle