Hier de link naar de foto's en de link naar de video van de Land van Horne MTB toertocht 2019.

Shirt sponsors

Kalender

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  Lang weekend Lenk geanuleerd

   9e editie Bloem van Weert Fietstocht geannuleerd

  Boels Ladies Tour etappe Stramproy-Weert

  nieuwe datum 1 tot 6 september maar nog onder voorbehoud 

  (vrijdag 4 september etappe Weert)

  12 t/m 13 september weekend Rursee onder voorbehoud

  11 oktober slotrit Wegseizoen ?????

  8 november 7e editie Land van Horne MTB Toertocht onder voorbehoud

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Wieler Gemeente

Login

Welkom op de website van Toer- en WielerClub Weert

 

In memoriam

 

Rob van der Honing

 

Rob (zie cirkel) tijdens de presentatie van het nieuwe tenue

mei 2019

Zeer indrukwekkend uitvaart Rob van der Honing

Op vrijdagmiddag 24 april was de uitvaart van ons lid Rob van der Honing. Het was een zeer indrukwekkende uitvaart. Door de Corona-crisis kon maar een beperkte hoeveelheid mensen fysiek bij de crematie aanwezig zijn. Overige familie en vrienden van Rob hadden besloten om een erehaag te vormen op de route van de begrafenisstoet naar het crematorium in Heeze. Vanaf de rotonde in Valkenswaard (bij het voetbalveld) stond het vol met mensen. Bij de rotonde stonden o.a. de vrienden van de zoon van Rob met fakkels. De werkgever van Rob, dakdekkersbedrijf Verkoelen, was met ruim 10 bedrijfsauto's met collega's van Rob aanwezig. Ook leden van TWC Weert hebben deelgenomen aan de erehaag. 25 leden van TWC Weert stonden opgesteld op de Valkenswaardseweg bij de ingang naar het wandelgebied van het Leenderbos.

Ondersteund door onze beachvlaggen vormden onze leden in tenue en de meeste met fiets een lange erehaag. De begrafenisstoet passeerde de erehaag stapvoets zodat alle leden de kans kregen om een roos op de wagen te leggen om zo Rob de laatste eer te bewijzen. Een zeer mooie indrukwekkende gebeurtenis die ons allen ontroerde. Via de familie hebben we vernomen dat onze aanwezigheid erg op prijs is gesteld en enorm helpt bij het verwerken van het verdriet.  

Het is hartverwarmend om bij een club te mogen fietsen waarbij we niet alleen fietsvrienden van elkaar zijn maar elkaar ook willen steunen in moeilijke tijden. Er waren ook diverse leden aanwezig die Rob persoonlijk niet gekend hebben maar zich door TWC Weert wel met hem verbonden voelde. Chapeau, enorm grote dank aan alle leden voor jullie aanwezigheid. Normaal zouden we na de uitvaart samenkomen om de indrukken met elkaar te verwerken maar helaas laat de Corona-crisis dit niet toe en is iedereen weer in kleine groepjes richting huis gefietst. Er komt nog een herdenking voor Rob als de Corona-crisis het weer toe laat. We houden jullie hierover op de hoogte.   

Grote drukte bij de erehaag in Valkenswaard

Indrukwekkende en hartverwamende erehaag door leden van TWC Weert

 

woensdag 22 april

Op vrijdag 17 april jl. is ons lid Rob van der Honing (50) om het leven gekomen bij een noodlottig verkeersongeval in Valkenswaard. Rob was pas lid van TWC Weert sinds 2019 maar hieraan voorafgaande heeft hij in 2017 en 2018 deelgenomen aan het lang weekend Lenk. Ook dit jaar zou hij mee gaan. Ons gedacht gaan uit naar zijn gezin, familie en vrienden.   

De uitvaart van Rob zal plaatsvinden op vrijdag 24 april om 15:00 uur in het crematorium te Heeze. Ivm de Corona-crisis kunnen slechts enkele directe familieleden en vrienden bij deze plechtigheid aanwezig zijn. De uitvaart is wel live via de nieuwe Facebookgroep "LIvestream uitvaart Rob van der Honing" te volgen. Vrienden en kennissen die Rob toch de laatste eer willen brengen hebben het voornemen om een erehaag te vormen op de route van zijn laatste reis van Valkenswaard naar Heeze. Leden van TWC Weert worden hierbij uitgenodigd om deel te nemen aan deze erehaag. 

De erehaag zal gevormd worden vanaf het voetbalveld van voetbalvereniging De Valk aan de Leenderweg met in achtneming van de regels geldende tijdens de Corona-crisis waaronder op minimaal 1,5 m afstand van elkaar staan, geen samenscholingen en geen handen schudden. De rouwstoet zal rond 14:00 uur vertrekken in Valkenswaard. Om ons als vereniging te presenteren tijdens deze erehaag is de vraag aan de deelnemers van TWC Weert om in tenue van TWC Weert, eventueel met racefiets aanwezig te zijn en dat we bij elkaar op gepaste afstand van elkaar staan. Om dit te realiseren is het verzoek om via de kalender van deze website even kenbaar te maken of je deelneemt aan de erehaag. We verzamelen om uiterlijk 13:45 uur op de parkeerplaats bij het wandelgebied Leenderbos aan de Valkenswaardseweg (Strijperpad). Zorg wel dat je op 1,5 meter afstand van elkaar blijft. Als we compleet zijn zullen we ons hier opstellen aan beide zijde van de Valkenswaardseweg. 

Rob van der Honing 

 

Rouwkaart  

Legetøj og BørnetøjTurtle