Hier de link naar de foto's en de link naar de video van de Land van Horne MTB toertocht 2019.

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
3
5
7
8
10
12
14
15
17
19
21
22
24
26
28
29

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  1 maart Slotrit MTB seizoen

  2 maart Algemene Ledenvergadering

  8 maart TWC Weert Toertocht Zuid Limburg

  14 maart Start2Bike

  15 maart Openingsrit wegseizoen

  13 mei Top Tien Tour

  29 mei Clubfeest

  18 t/m 22 juni Lang weekend Lenk

  5 juli 2020 9e editie Bloem van Weert Fietstocht

  26 augustus Boels Ladies Tour etappe Stramproy-Weert

  12 t/m 13 september weekend Rursee

  11 oktober slotrit Wegseizoen

  8 november 7e editie Land van Horne MTB Toertocht

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Het Energiebureau

Login

Welkom op de website van Toer- en WielerClub Weert

MTB Toertocht

Zuid Limburg

Zondag 8 maart

(let op datum gewijzigd ivm slechte omstandigheden parkoers)

Leuke uitdaging!

Ivm. de slechte conditie van het parkoers door de regenval van de laatste weken is de datum verzet van Zondag 16 februari naar zondag 8 maart. Mocht de slotrit van 1 maart niet verreden kunnen worden door slecht weer dan verschuift de slotrit naar 8 maart en zal de tocht naar Zuid Limburg veerschuvien naar de zomerkalender. 

Op zondag 8 maartorganiseert TWC Weert een MTB toertocht in Zuid Limburg. Er zijn twee mooie en uitdagende routes uitgezet van 40 km voor de CD groep en 55 km voor de AB groep. Tijdens het uitzetten en rijden van de route is vooral gelet op de veiligheid voor alle deelnemers. Nu blijft mountainbiken altijd opletten zeker in een vreemde omgeving maar in principe is de 40 km voor alle leden te doen. Mogelijk is een klim je te machtig, geen probleem, dan loop je een stukje omhoog. Diverse afdalingen zijn via de verharde weg en de afdalingen over de onverharde weg zijn bij normale gematigde snelheid zonder problemen te doen.  We rijden in diverse kleine groepen elke groep krijgt een begeleider mee die de route kent.

De GPX bestanden van de route zijn voorafgaande aan de tocht beschikbaar via deze website. 

We vertrekken om 8:00 uur bij de kerk op Boshoven. Vervoer wordt geregeld.  Om 8:45 uur arriveren we dan bij Buitenplaats Vaeshartelt. Om 9:00 uur vertrekt de eerste groep en de rest volgt snel daarna. Naar verwachting zijn alle deelnemers tussen 11:30 uur en 12:00 uur terug bij Buienplaats Vaeshartelt. Je kunt je binnen omkleden en staat koffie en thee klaar. Rond 12:30 uur is er een stampot met worst buffet en is er ruimte om een glaasje te drinken en ervaringen uit te wisselen. Rond 14:00 uur maken we de terugreis naar Weert. Koffie. Thee en het stampot buffet zijn voor rekening van TWC Weert overige dranken zijn voor eigen rekening. 

Zin om deel te nemen. Geef je tijdig op via de kalender van de website. Uiterlijk 13 februari moeten we het aantal deelnemers doorgeven aan het restaurant. 

Neem je deel zorg dan dat je ketting en tandwielen in goede conditie zijn. Het is nergens vlak dus je gebruikt bijna alle versnellingen en berg op is de druk op de ketting groot. 

Bij slecht weer (regenachtig of sneeuw) wordt ivm de veiligheid de tocht geannuleerd.

We onderzoeken nog of het mogelijk is een servicewagen in te zetten.  

Legetøj og BørnetøjTurtle