Hier de link naar de foto's en de link naar de video van de Land van Horne MTB toertocht 2019.

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
3
4
6
8
10
11
13
15
17
18
20
22
24
25
27
28
Datum : dinsdag 28 January 2020
29
30
Datum : donderdag 30 January 2020
31

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  9 februari Full Body Workout

  16 februari TWC Weert Toertocht Zuid Limburg

  1 maart Slotrit MTB seizoen

  2 maart Algemene Ledenvergadering

  15 maart Openingsrit wegseizoen

  5 juli 2020 9e editie Bloem van Weert Fietstocht

  26 augustus Boels Ladeis Tour etappe Stramproy-Weert

  8 november 7e editie Land van Horne MTB Toertocht

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Ton Tindemans

Login

Welkom op de website van Toer- en WielerClub Weert

Winterkleding

TWC Weert

Ontwerp 2019

Tot 30 november konden leden van TWC Weert een bestelling plaatsen voor het nieuwe wintertenue. Dit is masaal gedaan, 47 leden hebben in totaal 76 kledingstukken besteld. De levertijd van de kleding is 8 weken. Rekening houdend met de kerstperiode verwachten wij de winterkleding begin februari. 

Van diverse leden heeft het bestuur de opmerking gekregen dat het nieuwe tenue minder geschikt is voor de winteractiviteiten. Door de grote witte vlakken is de kleding moeilijk schoon te krijgen na een mountainbike rit.

Het bestuur heeft de kledingcommissie opdracht gegeven hier naar te kijken en te overleggen met de shirtsponsoren. De kledingcommissie heeft na overleg met de shirtsponsoren aan het bestuur het advies gegeven om te kiezen voor een afwijkend wintershirt. Aan leverancier Vermarc is opdracht gegeven een shirt te ontwerpen zonder wit er in. De keuze is gevallen op bovenstaand ontwerp. De basis van het shirt is gelijk aan het zomershirt alleen de witte vlakke zijn in het wintershirt rood en de rode vlakken zijn zwart en de rode lijnen zijn grijs. De winterkleding is in beginsel bedoeld voor de mountainbikende leden maar ook leden die in de winter op de weg willen fietsen kunnen de kleding bestellen. Tijdens het wegseizoen (maart tot en met oktober) dragen we de rode uitvoering en tijdens het winterseizoen (oktober tot en met maart) de zwarte uitvoering.

Binnenkort ontvangen alle leden een nieuwe bestellijst voor de winterkleding. Het bestuur is zich ervan bewust dat dit voor leden een extra kostenpost is. Het bestuur wil de leden hierin tegenmoet komen door 1 kledingstuk aan te bieden met een korting van 50% en daarnaast mogen leden ook het rode shirt in het winterseizoen blijven dragen als ze daar graag voor kiezen.  

Legetøj og BørnetøjTurtle