Hier de link naar de foto's en de link naar de video van de Land van Horne MTB toertocht 2019.

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
2
3
6
7
9
10
13
14
16
17
20
21
23
24
27
28
30
31

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  Boels Ladies Tour etappe Stramproy-Weert

  nieuwe datum 1 tot 6 september maar nog onder voorbehoud 

  (vrijdag 4 september etappe Weert)

  12 t/m 13 september weekend Rursee onder voorbehoud

  11 oktober slotrit Wegseizoen ?????

  8 november 7e editie Land van Horne MTB Toertocht onder voorbehoud

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Login

Welkom op de website van Toer- en WielerClub Weert

Ladies Only!

Unieke toertocht in Weert

met VIP behandeling

 

Na het grote succes van de fietsclinic voor dames in 2017 en 2018 heeft TWC Weert weer het initiatief genomen om ook in 2019 tijdens de etappe van de Boels Ladies Tour in Weert een uniek side-event te organiseren en wel op woensdag 4 september. Doordat dit jaar ook de start en de finish in Stramproy/Weert is hebben we een uitgebreid programma, er is dit jaar niet gekozen voor een clinic maar voor een toertocht. Weert is al jaren "Wielergemeente" dit wil zeggen dat de gemeente Weert  samen met andere gemeentes in Limburg de wielersport promoot. In dit kader ondersteunt Limburg Cycling en de gemeente Weert deze toertocht en kunnen we net als in 2017 en 2018 deze toertocht kosteloos aanbieden.

TWC Weert wil ook graag de komende jaren de toertocht/clinic organiseren om dit in de toekomst ook laagdrempelig te kunnen blijven organiseren en/of op andere wijze de wielersport te promoten zal er bij de ontvangst een bus staan waar iedere deelnemer geheel vrijblijvend een donatie kan doen.

De toertocht start in Weert. Onder politiebegeleiding worden de deelnemers naar de start in Stramproy begeleid. Om 12.00 uur zal Wethouder Sport Tessa Geelen het startschot geven voor de toertocht. De toertocht verloopt over het parkoers van de Boels Ladies Tour. In Thorn wordt even gepauzeerd onder het genot van een hapje en drankje en laten we de professionals passeren. 

Ook dit jaar worden rechtstreekse beelden uitgezonden van de koers door L1. Voor de live uitzending worden interessante beelden van de koers en side events uitgezonden. Dus mogelijk kom je nog in beeld.

Dit jaar is het wederom mogelijk mogelijk dinerbonnen te kopen. Voor € 15,00 kun je vanaf 17.00 uur gebruik maken van het warm buffet bij Theater de Huiskamer.  

Voorinschrijven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. interesse schrijf dan snel in er kunnen maximaal 75 dames deelnemen. Vermeld erbij of je gebruik wil maken van het buffet. 

De clinic wordt mede mogelijk gemaakt door Limburg Cycling en de gemeente Weert. Meer informatie via www.twcweert.nlof stel je vragen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het programma:

10.30 uur ontvangst deelnemers “Toertocht met VIP behandeling” bij Theater de Huiskamer Wilhelminasingel 10b te Weertin Weert met koffie en Weertervlaai 

11.00 uur Introductie en toelichting programma

11.30 uur Vertrek op de fiets als peloton onder politiebegeleiding naar Stramproy

12.00 uur Start toertocht Boels Ladies Tour

12.45 uur Aankomst in Thorn

13.20 uur Passage Boels Ladies Tour in Thorn

13.30 uur Start 2e deel toertocht 

15.00 uur einde toertocht, fiets stallen en naar VIP paviljoen voor de wedstrijd met een hapje en drankje (totaal drie rondes)

16.05 uur Finish etappe Boels Ladies Tour

16.30 uur Bijwonen huldiging winnaar en leiders in de klassementen

17.00 uur Buffet en Start “Musical Night” 

Legetøj og BørnetøjTurtle