Zondag 10 november

Land van Horne MTB toertocht 2019

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
Datum : dinsdag 1 October 2019
3
Datum : donderdag 3 October 2019
4
5
7
8
Datum : dinsdag 8 October 2019
10
Datum : donderdag 10 October 2019
11
14
15
18
19
21
23
24
Datum : donderdag 24 October 2019
25
28
29
Datum : dinsdag 29 October 2019
30
31
Datum : donderdag 31 October 2019

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  10 november 6e editie Land van Horne MTB toertocht

  31 december Oliebollentocht

  5 juli 2020 9e editie Bloem van Weert Fietstocht

  8 november 7e editie Land van Horne MTB Toertocht

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Login

Welkom op de website van Toer- en WielerClub Weert

Boels Ladies Tour 2019

Woensdag 4 september

Vrijwilligers gevraagd!

 

Ook dit jaar is Weert etappeplaats voor de Boels Ladies Tour. Dit hebben we mede te danken aan het visitekaartje dat we de voorgaande jaren hebben afgegeven. De directie van de Boels Ladies Tour was namelijk laaiend enthousiast over de organisatie in Weert. Ook dit jaar willen we ons weer van de beste kant laten zien. 

Dit jaar is Weert op woensdag 4 september zowel start als finishplaats. De start is op het kerkplein in Stramproy rond 13.00 uur en de finish in Weert rond 16.15/16.30 uur. Na een rondje door Midden Limburg met een klein uitstapje naar Brabant komt men via het “rondje Wildenberg” aan in Weert. In Weert worden er nog vier plaatselijke rondes van 8,4 km gereden. Ook dit jaar wordt er weer een fietsclinic georganiseerd door TWC Weert en is er bij de finish een kinderplein ingericht en sluiten we de dag af met feestje voor vrijwilligers, genodigden en sponsoren.

TWC Weert, TWC Stramproy en Theater de Huiskamer zullen dit jaar weer de finish in Weert verzorgen. Dit betekent dat we weer de route beveiligen met verkeersregelaars, de dopingcontrole en dat we de catering regelen van de VIP wagen en het Theater de Huiskamer. Hiervoor hebben we minimaal 50 vrijwilligers van TWC Weert nodig. Waarvan ruim 40 verkeersregelaars. Daarnaast worden we weer geholpen door verkeersregels van TWC Stramproy en Tungelroy en vrijwilliger uit Weert. Van de verkeersregelaars wordt weer verwacht dat ze een online examen afleggen gelijk aan vorig jaar (certificaat is maar een jaar geldig). 

Wil je je beschikbaar stellen als vrijwilliger voor de Boels Ladies Tour houdt er dan rekening mee dat je beschikbaar moet zijn vanaf 12.00 uur als je ook bij de start wil assisteren en vanaf 14.00 uur op de plaatselijke ronde in Weert. Diverse verkeersregelaars zullen we ook benaderen om op de route een verkeersobstakel te bemannen. Wil je echt alles meemaken dan ben je dit jaar in de gelegenheid om ook de start bij te wonen in Stramproy. Dit is zeker een aanrader. 

Alle vrijwilligers worden na afloop uitgenodigd om de huldiging en feestavond bij te wonen gelijk aan vorig jaar. Ook dit jaar wordt er voor de vrijwilligers weer een buffet verzorgt en worden er consumptiebonnen uitgereikt. 

Dit jaar maakt L1 opnames van alle limburgse etappes. Dit betekent dat het laatste uur van de koers live te volgen is vanaf een groot scherm bij de finish. De uitzending zal later op de avond zijn, de exacte tijdstippen zijn nog niet bekend. Tevens zullen de opnames de volgende dag te zien zijn op Eurosport. 

Mee helpen? Geef je op voor dit mooie unieke evenement via de kalender van deze website. Vermeld welke taak je wil vervullen. 

Ken je dameswielrenners in je omgeving moedig ze dan aan om aan de fietsclinic deel te nemen.

De volgende taken zijn beschikbaar:

 1. Verkeersregelaars

 2. Chaperonnes

 3. Catering 

Legetøj og BørnetøjTurtle