Hier de link naar de foto's en de link naar de video van de Land van Horne MTB toertocht 2019.

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
3
7
8
9
Datum : zondag 9 September 2018
10
14
17
21
22
24
29

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  Lang weekend Lenk geanuleerd

   9e editie Bloem van Weert Fietstocht geannuleerd

  Boels Ladies Tour etappe Stramproy-Weert

  nieuwe datum 1 tot 6 september maar nog onder voorbehoud 

  (vrijdag 4 september etappe Weert)

  12 t/m 13 september weekend Rursee onder voorbehoud

  11 oktober slotrit Wegseizoen ?????

  8 november 7e editie Land van Horne MTB Toertocht onder voorbehoud

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Login

Welkom op de website van Toer- en WielerClub Weert

Top Jubileumfeest

TWC Weert

 

Het 40 jarig jubileumfeest van TWC Weert op zaterdag 6 juli is druk bezocht. 108 enthousiaste leden (68 van de 99) en hun partners waren aanwezig op het feest. Tussen 17.00 en 18.00 uur werd iedereen ontvangen met een welkomsdrankje en kon het feest beginnen. Het weer starte zonnig maar rond 21.00 uur kregen we toch te maken met enkele regenbuien waar we overigens weinig hinder van hadden.  Het Walking dinner was perfect verzorgt door Munten Catering en Winters uit Liessel (Bavaria) hebben mede met de invloeden van Ellen gezorgd voor de juiste materialen en drank. Voor sommige was de merken switch even wennen maar de La Trappe Isid'or viel toch wel erg in de smaak. Om 21.00 uur starte de MLC band met een geweldig optreden, echt top. Om 1.00 uur werd het feest afgesloten en ging iedereen moe maar voldaan naar huis. Uit de vele reactie mogen we de conclusie trekken dat we op een bijzonder mooie manier het jubileum hebben gevierd maar dat is ook niet zo moeilijk met zoveel mooie mensen als gezelschap.

Iedereen bedankt voor hun aanwezigheid en een extra dank aan allen die dit feest hebben mogelijk gemaakt: Munten Catering, Winters Liessel, Henk, Jan, Ellen, René, Serge, Peter van Z, Peter van O, Ton, Maria en Renske.

Cadeau van Mia en haar man aan alle leden van

TWC Weert, zeer attent en creatief, TOP

Namens de Feestcommissie

John, Miranda, Martijn, Theo en Johan

 

Foto's en getoonde presentatie worden binnenkort beschikbaar gesteld op deze website

Jubileufeest

40 jaarTWC Weert

 

Zaterdag 6 juli

Clubhuis de Blokhut

 

Het is bijna zo ver. Op zaterdag 6 juli vieren wij met de huidige leden en partners van TWC Weert het 40 jarige jubileum in en nabij Clubhuis de Blokhut. Kom je maar heb je je nog niet opgegeven doe dit dan per omgaande. Een week voor het feest moeten wij het aantal feestgangers doorgeven aan de cateraar.

Heb je nog leuke foto's uit de oude doos van je TWC tijd stuur deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   

 

 

 

Legetøj og BørnetøjTurtle