Hier de link naar de foto's en de link naar de video van de Land van Horne MTB toertocht 2019.

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
3
4
6
7
8
10
11
13
14
17
18
20
21
22
24
25
27
28
31

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  23 augustus zomer MTB Meinweg Let op datum gewijzigd

  11 oktober slotrit Wegseizoen onder voorbehoud

  8 november 7e editie Land van Horne MTB Toertocht geannuleerd

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Login

Welkom op de website van Toer- en WielerClub Weert

Perspresentatie

nieuw tenue &

jubileumrit

zondag 26 mei

Geslaagd

Met erg mooi weer hebben we zondag 26 mei ons nieuw tenue aan de pers en publiek gepresenteerd. Ruim 70 leden waren aanwezig bij de presentatie en hebben de jubileumrit gereden. Hoogtepunt van de dag was de huldiging van Huub  ivm zijn 40 jarig jubileum door Wethouder sport Tessa Geelen. Huub kreeg een gepersonalisserd shirt van de Wethouder. De sponsoren Maarse Hoveniers en HetEnergieBureau ontvingen een Mock up van het nieuwe tenue. Voor de foto's van dit evenement kijk op de website van Weert de Gekste of Nederweert 24 of bekijk hier de foto's van Wim.

Let op: We rijden vandaag een speciale route, deze is hier te downloaden.
 
Het programma 26 mei:
 • 9:00 uur verzamelen bij Hoeve Lieshout Breijbaan 30 te Weert. 
 • 9:10 uur opstellen voor groepsfoto (voor de foto: alle leden dragen het korte tenue zowel shirt als broek, geen helmen en fietsbrillen aub.)
 • 9:20 uur groepsfoto
 • 9:25 uur Korte toespraak voorzitter TWC Weert
 • 9:30 uur Toespraak wethouder sport Tessa Geelen
 • 9:45 uur Opstellen voor een gezamenlijke promotierit (dit moet gedisciplineerd verlopen we verwachten een groep van ruim 75 wielrenners)
 • 10:00 uur Vertrek, na startschot wethouder, voor promotierit in colonne vanaf de Breijbaan via de Moesdijk, Middelstestraat, Tromplaan langs onze startplaats bij de Jumbo, Maaslandlaan, Graafschap Hornelaan, Maaspoort, Emmasingel, Wilhelminasingel, Beekpoort, Penitentenstraat, Willem I straat, Industriekade, einde rit bij de haven aan de Industriekade. 
 • 10:30 uur Vertrekken van de industriekade voor het "rondje Huub" in de normale groepen. D groep vertrek als eerste, 5 minuten later de C groep, 5 minuten later de B groep en wederom 5 minuten later de A groep. 
 • 12:00 uur Aankomst eerste groep bij Hoeve Lieshout
 • 12:15 uur Gezamenlijk koffie met Vlaai en daarna heffen we het glas op het jubileum en het nieuwe tenue. 
 • 14:00 uur Einde kledingpresentatie en jubileumrit. 
 
We stellen het op prijs als zoveel mogelijk leden aanwezig zijn voor de perspresentatie en clubfoto. Mocht je onverhoopt niet mee kunnen fietsen kun je mogelijk wel aanwezig zijn bij het persmoment en de clubfoto. 
 
Aan de deelname en consumpties (tot 14.00 uur) zijn geen kosten verbonden. 
 
Ivm de reservering van de koffie met vlaai: Geef je op via de kalender van de website

 

 

Uitvoering nieuw wielertenue

 

definitief vastgesteld

In het 40 jarig jubileum jaar worden de leden van TWC Weert in een nieuw sportief en modern wielertenue gestoken. Onlangs hebben de leden de eerste schetsen mogen goedkeuren en de kleding mogen passen. het ontwerp is nu definitief vastgesteld. Op de pasavonden hebben de leden massaal ingetekend op de nieuwe kleding. In totaal zijn er 503 kledingstukken besteld. Naar verwachting zal de kleding tussen 12 en 26 mei aan alle leden geleverd worden. 

Op zondag 26 mei zal TWC Weert het nieuwe tenue presenteren aan de pers. In dit kader zal er ook een jubileum rit worden verreden die is vernoemd naar Huub het enige lid van TWC Weert dat lid is vanaf de oprichting van TWC Weert (voorheen TWC Leuken) op 11 juni 1979.   

Ter gelegenheid van het 40 jarig jubileum is er ook een nieuw logo ontworpen door Herman Litjens Vormgeving;

 

Legetøj og BørnetøjTurtle