Zondag 11 November

De routes zijn in GPX-formaat hier te downloaden

Wilt u sneller inschrijven ? Download onze inschrijfkaart, thuis uitprinten en invullen


Shirt sponsors

Kalender

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  18 November MTB tocht Vlodrop

  9 december MTB Tocht Stramproy

  16 december MTB Tocht Budel

  31 december Oliebollentocht

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Login

Welkom op de website van Toer- en WielerClub Weert

Nieuwe opzet afsluitingsrit

seizoen 2018

TWC Weert Brunch

 

Traditioneel sloten we de laatste jaren het seizoen af met koffie en een broodje bij Partycentrum De Sluis. De laatste twee jaar hebben we gemerkt dat we met deze manier van afsluiten niet meer volledig ons doel bereikte. De groepen komen in te verschillende tijden aan waardoor we te lang op elkaar moeten wachten, de afstand van de route was voor velen te lang om deel te nemen en de beschikbare tijd na terugkomst was voor velen te kort om echt nog even met elkaar in gesprek te gaan. Daarom willen we dit jaar op een andere manier afsluiten. 

Op 21 oktober hebben we een extra rit aan de kalender toegevoegd. We starten om 9.00 uur op onze vaste vertrekplaats met een korte route van 64 km voor de A en B groep, 54 km voor de C groep en 40 km voor de D groep. Naar verwachting zullen alle groepen rond 11.00 uur aankomen bij clubhuis de Blokhuis. Hier staat een TWC Weert Brunch klaar met soep, broodjes, lekkernijen en koffie/thee. Na de brunch is er nog tijd om gezamenlijk een glaasje te drinken op weer een mooi seizoen. Rond 13.00 uur sluiten we de brunch af.

Wil je deelnemen aan de brunch geef je dan op via de kalender van deze website. Kun je niet meefietsen maar je wil wel van de brunch gebruik maken dan ben je om 11.00 uur natuurlijk ook van harte welkom. Geef je dan op bij de groep waar je normaal in fietst en zet bij opmerkingen "alleen brunch". 

Legetøj og BørnetøjTurtle