Binnenkort zijn de foto's en video van de Land van Horne MTB toertocht 2019 beschikbaar

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
4
6
8
11
13
15
18
20
21
Datum : donderdag 21 November 2019
22
23
25
26
Datum : dinsdag 26 November 2019
27
28
Datum : donderdag 28 November 2019
29
30

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  31 december Oliebollentocht

  5 juli 2020 9e editie Bloem van Weert Fietstocht

  26 augustus Boels Ladeis Tour etappe Stramproy-Weert

  8 november 7e editie Land van Horne MTB Toertocht

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Login

Welkom op de website van Toer- en WielerClub Weert

Weekend Ruhrsee

weer geslaagd!

Klaar voor de start

Op zaterdag zijn we met 24 leden vanuit de parkeerplaats van voormalig Hans Struijk naar de Ruhrsee vertrokken. Vorig jaar was een mannenweekend maar dit jaar gingen er ook  8 dames mee. Door de mix ontstond een hele gezellige sfeer!

Na 130 km ridjen kwamen we aan bij Hotel ROEB in Nideggen-Schmidt. Na de lunch hebben we ons omgekleed voor de zaterdagrit. Met het motto “samen uit samen thuis” zijn we begonnen aan de rit. Op ieder top van een helling werd op elkaar gewacht. 

Even wachten op de laatste klimmers

Na 55 km hebben we een pauze gehad. Tijdens de pauze hebben we “Kaffee und Kuchen” gegeten. Heerlijk! Juriaan heeft (als sponsor) deze kosten voor zijn rekening genomen waardoor we uiteindelijk mooi binnen budget zijn gebleven. Super Juriaan!

Daarna gingen enkele leden richting Hotel, een 5-tal deelnemers heeft nog ruim 20 km gefietst en de diehards hebben zich opgemaakt voor de volgende 50 km. De rit was zeer heuvelachtig en met schitterende vergezichten. Bij terugkomst in het hotel hebben we ons omgekleed en genoten van een heerlijk diner. Na genoeg brandstof getankt te hebben (waaronder 58 flessen Erdinger) zijn we lekker gaan slapen.

Na het ontbijt op zondagmorgen hebben we ons omgekleed voor de rit van 60 km. Weer scheen de zon en de fietsomstandigheden waren perfect. Deze tocht ging vooral over fietspaden en binnenwegen. Peter was onze gids. Rond de middag waren we weer terug. Met uitzondering van René zijn we na de lunch met de auto naar huis gereden. René is met de fiets teruggereden. Na 123 km kwam hij weer heelhuids thuis. We kunnen stellen dat het uitstapje naar de Ruhrsee een zeer geslaagd weekend is geweest.

Geen ongelukken en 1 kapotte band. Kortom voor herhaling vatbaar!

deelneemrs allemaal bedanktnamens de organisatie: Peter Van O., Sven, Ton, Juriaan en Martin 

 

 

Legetøj og BørnetøjTurtle