Hier de link naar de foto's en de link naar de video van de Land van Horne MTB toertocht 2019.

Shirt sponsors

Kalender

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  Lang weekend Lenk geanuleerd

   9e editie Bloem van Weert Fietstocht geannuleerd

  Boels Ladies Tour etappe Stramproy-Weert

  nieuwe datum 1 tot 6 september maar nog onder voorbehoud 

  (vrijdag 4 september etappe Weert)

  12 t/m 13 september weekend Rursee onder voorbehoud

  11 oktober slotrit Wegseizoen ?????

  8 november 7e editie Land van Horne MTB Toertocht onder voorbehoud

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Login

Welkom op de website van Toer- en WielerClub Weert

Opbrengst

Rabobank Clubkas Campagne

bekend

 

Vrijdagavond is de uitslag bekend gemaakt van de Rabobank Clubkas campagne. Onze penningmeester heeft van de Rabobank een cheque mogen ontvangen van € 298,16. Met de opbrangst scoorden wij iets boven het midden van de 477 clubs/verenigingen die hebben deelgenomen. Een mooi bedrag dat we toekennen aan ons potje voor de aanschaf van een nieuw tenue in 2019.

Alle stemmers namens bestuur en leden hartelijk dat dat jullie onze club ondersteund hebben. 

 

Rabobank Weerterland en Cranendonck heeft dit jaar haar "Campagne Samen Sterker" omgedoopt tot "Rabobank Clubkas Campagne" ook is de stem periode van het najaar verplaatst naar het voorjaar. Dit is de reden dat we nu alweer kunnen stemmen op TWC Weert.  Verenigingen uit Weert, Nederweert en Cranendonck kunnen zich aanmelden om deel te nemen aan deze campagne. Iedere deelnemer geeft aan voor welk doel ze deelnemen. 

TWC Weert heeft zich ingeschreven voor de Rabobank Samen Sterker Campagne met de volgende doel omschrijving:

"Het tenue van TWC Weert is aan vervanging toe. In 2019 gaan we over naar nieuwe kleding. Aangezien het aantal leden van TWC Weert is gegroeid naar 85 leden is dit een grote investering voor de vereniging. Met het reeds gespaarde bedrag, sponsoren en de Rabobank Clubkas Campagne moet het lukken."

Hoe gaat het in zijn werk:

Alle klanten van de Rabobank die tevens ook lid zijn van de Rabobank (als je het blad „Dichterbij” elk kwartaal ontvangt ben je lid van de Rabobank) kunnen van 9 mei tot 23 mei stemmen op de deelnemers aan de campagne. Elk lid van de Rabobank krijgt 5 stemmen en mag er hiervan maximaal 2 aan één vereniging geven. Elk stem is geld waard. Hoeveel? dat is afhankelijk van het aantal uitgebracht stemmen. Naar verwachting zal de waarde per stem tussen de € 3,00 en € 5,00 liggen. In totaal is er € 125.000,- beschikbaar. Elk Rabobank lid ontvangt een persoonlijke stemkaart waarmee hij/zij via internet de stemmen uit kan brengen. 

Ben je zelf lid van de Rabobank maak dan gebruik van je stem want deze kan voor TWC Weert € 6,00 tot € 10,00 waard zijn. Daarnaast kun je natuurlijk ook in je omgeving raadplegen of ouders, broers, zussen vrienden kennissen, buren etc. een stemkaart hebben ontvangen. Stimuleer je hun om op ons te stemmen dan verdien je zo geld voor TWC Weert. Jij kunt ook voor hun stemmen maar dan moeten ze hun stemkaart aan jou geven omdat je het persoonlijke nummer moet hebben om te stemmen. 

Op 14 juni zal Rabobank tijdens de finaleavond in de Poort van Limburg bekend maken hoeveel elke vereniging heeft opgehaald. 

Alvast bedankt voor jullie inzet.

Legetøj og BørnetøjTurtle