Hier de link naar de foto's en de link naar de video van de Land van Horne MTB toertocht 2019.

Shirt sponsors

Kalender

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  Lang weekend Lenk geanuleerd

   9e editie Bloem van Weert Fietstocht geannuleerd

  Boels Ladies Tour etappe Stramproy-Weert

  nieuwe datum 1 tot 6 september maar nog onder voorbehoud 

  (vrijdag 4 september etappe Weert)

  12 t/m 13 september weekend Rursee onder voorbehoud

  11 oktober slotrit Wegseizoen ?????

  8 november 7e editie Land van Horne MTB Toertocht onder voorbehoud

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Login

Welkom op de website van Toer- en WielerClub Weert

De vrouwen van TWC Weert

in aktie

Deelnemers elfstedentocht 2018

 

Een aantal dames van TWC Weert hebben het innitiatief genomen om deel te nemen aan de jaarlijkse elfstedentocht voor fietsers. Aangevuld met een aantal TWC Weert mannen hebben ze de 235 kilometer door het Friese land volbracht. Een geweldig mooie maar zeker knappe prestatie. 

 

 

Marianne Vos classic 2018

 

Zaterdag 12 mei hebben een aantal vrouwen van TWC Weert deelgenomen aan de Marianne Vos classic, een mooie rit over 110 km vanuit Wijk en Aalburg. Nadat het vorig jaar gelukt was om met Marianne Vos op de foto te gaan konden ze ook dit jaar niet zonder foto terugkomen. Chapeau dames jullie zijn goed bezig. Nu op naar de elfstedentocht. 

TWC Weert heeft inmiddels 15 enthousiaste vrouwelijke leden. Heb je interesse?..... kom dan een keer vrijblijvend meefietsen. Doordat er in verschillende snelheidsgroepen gefietst wordt is TWC Weert geschikt voor zowel ervaren fietsers als voor startende fietsers. Wil je meer informatie dan kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Sportieve dames

zoeken

sportieve dames

 

 

De dames van TWC Weert starten dit jaar hun derde seizoen en hebben een top seizoen voor ogen. Inmiddels zijn 14 dames lid geworden. We starten op 11 maart en rijden door zolang het weer het toelaat. Op zondagochtend starten we om 8.30 /9.00 uur (zie kalender) gezamenlijk met alle leden van TWC Weert bij Fietsspecialist Hans Struijk. Er zijn routes uitgezet van 50 tot 60 km, de langzaamste bepaald het tempo. 

 

Voor meer informatie of opgeven om eens deel te nemen neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Net begonnen op de racefiets of wil je gewoon wat zekerder worden op de fiets?

Dan is Start2Bike iets voor jou!

Je leert verschillende technieken en er wordt een korte toertocht gereden waarin je leert in een groep te rijden.

We hebben de beschikking over ervaren trainers en enthousiaste leden die in de toertocht meerijden. 

Voor meer informatie of opgeven neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Meewindkoers 2016

Zondag 9 oktober zetten 5 dames van TWC Weert hun racefietsen op de auto om naar Amersfoort te rijden en mee te doen aan de Meewindkoers. De Meewindkoers is een mooie tocht over de Utrechtse heuvelrug. De dames kozen voor een afstand van 70 km en kwamen langs prachtige plekken. Rond kilometer 50 was er zelfs een "keiharde strijd" tijdens een onderlinge sprint op de landingsbaan van Soesterdijk. Na de tocht werd er nog lekker een hapje gegeten en gedronken op het Meewindfestival, voordat er weer aan de terugreis naar Weert begonnen werd. Het was een mooie dag, met een heerlijk zonnetje en een prachtige omgeving.

 

Volgend jaar staan we weer aan de start, ben jij er dan ook bij?!

Meewindkoers 2016

 

 

Regen stopt de dames niet!

Zaterdag 18 juni stonden de dames klaar voor vertrek. Helaas leek de tocht letterlijk in het water te vallen. Maar, de dames gaven het niet zomaar op en besloten nog een kopje koffie te drinken. Niet veel later werd er  met zonnebril in de hand, om de weergoden gunstig te stemmen, aan de tocht begonnen. Regenjasjes uiteraard in de achterzak verstopt. Er werd een heerlijk rondje Weert van 40 km gereden. En zo bleek: na regen komt zonneschijn!

IMG 20160618 WA0007

 

 

Vrouwenteam van TWC Weert 

op avontuur!

 

Zaterdag 11 juni stond er weer een rit op het programma voor de vrouwen van TWC Weert. De route verliep via de Laurabossen. De rit verliep prima totdat de weg onder water stond.

Terug gaan was voor de vrouwen geen optie, door het water lopen was ook niet ideaal dus werd er besloten om met de fiets op de nek maar langs de stuiken te lopen met als gevolg behoorlijk wat schrammen op de benen en water in de schoenen. De route werd weer voortgezet. Gelukkig scheen de zon en droogde de deelnemers weer een beetje op.

Chapeau dames jullie hebben laten zien dat jullie karakter hebben. 

Legetøj og BørnetøjTurtle