Shirt sponsors

Kalender

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  19 februari pasavond nieuw tenue

  20 februari pasavond nieuw tenue

  10 maart Slotrit MTB

  16 maart Start2Bike

  17 maart Start seizoen op de weg

  15 mei Top Tien Toer

  26 mei Jubileumrit

  2 juni Bloem van Weert

  11 juni Elfstedentocht

  20-24 juni Lang Weekend Stevio

  6 juli Jubileumfeest

  4 september Boels Ladies Tour

  7-8 september weekend Rursee

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Ton Tindemans

Login

Welkom op de website van Toer- en WielerClub Weert

Vrouwen in het peloton?

Ook bij TWC Weert!

Interesse, meld je dan aan!

 

Steeds meer vrouwen tonen interesse voor de wielersport. Dit is een zeer goede ontwikkeling die ook bij TWC Weert onder de aandacht is. TWC Weert dames is een laagdrempelige fietsgroep gericht op dames die graag in groepsverband willen wielrennen. Iedere week zal er een mooie tocht worden gereden in Weert en omgeving. De kernpunten van TWC Weert Dames:       

 • We zijn laagdrempelig, iedereen kan en mag aansluiten
 • Gezelligheid en plezier staan voorop
 • Tempo is dat van de langzaamste. Wij vinden het belangrijk dat iedereen kan aansluiten; snel, langzaam, getraind of ongetraind.
 • Samen uit, samen thuis

Lijkt het je wat en wil je graag een keertje aansluiten, meld je dan even bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De wekelijkse rit start iedere zondag om 8.30 uur bij Hans Struijk Fietsen, Ringbaan Oost 20 in Weert. Er zal een tocht worden gefietst van +/- 45 km tot 65 km.  Kijk in de agenda voor de data, vertrektijden en tochten.

Meer informatie:

 • Er is een ‘proeftijd’ van 1 maand. Dit betekend dat je 4x mee kan fietsen. Belangrijk hierbij is om dit even te melden, zodat je verzekerd bent. Na deze 4 ritten kan je beslissen of je lid wilt worden van TWC Weert. Voor 2016 geldt voor de dames een speciaal tarief van €37,50 (of 50) Vanaf 2017 is het €75,00 per jaar.
 • Wielershirts zijn voor ieder lid gratis, er moet alleen €50,00 borg worden betaald. Wielerbroek(en) worden gekocht i.v.m. hygiëne.
 • Er bestaat de mogelijkheid om zondag mee te fietsen met de B-groep van de heren. Zij fietsen een tocht van +/- 90 km met een gemiddelde snelheid van 25/26 km/h.
 • In de toekomst willen we graag ook op een doordeweekse avond een tocht plannen.  

-      

Legetøj og BørnetøjTurtle