Hier de link naar de foto's en de link naar de video van de Land van Horne MTB toertocht 2019.

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
3
6
8
9
12
13
15
16
19
20
22
23
26
27
29
30

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  woensdag 19 mei Top Tien Toer

  27 augustus Simac Ladies Tour etappe Weert 

  11-12 september weekend Rursee

  15 - 20 september weekend Lenk (onder voorbehoud van voldoende aanmeldingen)

  Zaterdag 25 september Clubfeest

  17 oktober Slotrit wegseizoen

  24 oktober openignsrit MTB seizoen

  7 november Land van Horne MTB toertocht

  31 december Oliebollentocht

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Het Energiebureau

Login

TWC Algemene Informatie TWC Algemene Informatie

Simac Ladies Tour 2021

Vrijdag 27 augustus

etappe in Weert

 

Nadat Boels verhuur had aangegeven te stoppen als sponsor van de Ladies Tour is de organisatie op zoek gegaan naar een nieuwe sponsor. Deze hebben ze gevonden in het ICT bedrijf Simac uit Veldhoven. De Boels Ladies Tour is daarom omgedoopt naar Simac Ladies Tour. 

In 2020 heeft de Boels Ladies Tour niet plaats kunnen vinden door de corona-maatregelen. Dit risico is in 2021 ook nog aanwezig. Toch gaat de organisatie met volle moed van start. De etappe-wedstrijd zal plaatsvinden van Woensdag 25 augustus tot en met zondag 29 augustus. De etappe in Weert zal verreden worden op vrijdag 27 augustus. 

Trainingsrit

Woensdagavond

Nu ook voor de B groep

Op woensdagavond 31 maart starten we met de trainingsritten op woensdagavond. Op deze ritten is het coronaproof Wielerplan van toepassing. Omdat de zon al vóór 21:00 uur onder gaat starten we met rondjes Wildenberg. We starten om 18:30 uur vanaf het Bassin. Zodra de zon na 21:00 onder gaat, fietsen we het vaste rondje van 60 km en vertrekken we om 19:00 uur. Het vaste rondje loopt via België. Indien door de corona-maatregelen een bezoek aan België nog niet is toestaan, dan is er een alternatief rondje van 60 km. 

Vanaf dit jaar starten we op woensdagavond ook met een B groep. Bij de B groep is hard fietsen niet de doelstelling voor de woensdagavond, de B groep fietst snelheden die ook van toepassing zijn voor de ritten op zondag. 

Deelnemen aan de woensdagavond trainingsritten? Geef je dan op via de website. 

Corona Update!

Update 23-03-2021

De corona-maatregelen blijven voorlopig nog drie weken van kracht. Voor het fietsen veranderd er dus niets. Alleen de avondklok is verzet van 21:00 uur naar 22:00 uur. Dit betekent dat de woensdagavond groepen, die binnenkort van start gaan, geen belemmeringen ondervinden van de avondklok omdat deze normaal gesproken rond 21:00 uur terug zijn in Weert.   

 

Update 08-03-2021

Vanaf dinsdag 16 maart worden de maatregelen voor buitensporten versoepeld. Het is toegestaan om met vier personen buiten te sporten. Een kleine stap, maar een stap waar we blij mee zijn. Hopelijk kunnen we vanaf Pasen weer in normale groepen fietsen. Nog even volhouden. 

Help Ritchie op de fiets

Een tijdje geleden hebben we namens Ritchie, een enthousiaste knaap van 21 jaar met een licht verstandelijke beperking, een oproep gedaan waarin hij een buddy zoekt om te gaan fietsen. Ritchie heeft een paar jaar geleden de Mont Ventoux beklommen op de racefiets en wil daar nu graag een vervolg aan geven. De oproep van Ritchie heeft twee buddy’s opgeleverd te weten Pascal en Peter. Zij gaan dit “buddyschap”  samen oppakken.

Online Ledenvergadering

TWC Weert geslaagd

De vergaderlocatie van het bestuur tijdens de ALV.

 

Op zaterdagmiddag 20 maart heeft de 1e online ledenvergadering van TWC Weert plaatsgevonden. Met maar liefst 69 leden werd er online vergaderd. Het was spannend hoe dit zou verlopen. Voor de leden die minder ervaring met online vergaderen hebben was er een helpdesk ingericht (met dank aan Eric en Michiel die zich hiervoor beschikbaar hadden gesteld). Uiteindelijk lukte het iedereen om zich aan te melden.

Enquête 

groepsomvang

Analyse staat nu op het intranet

 

69 leden hebben de enquête ingevuld. De analyse van de enquête staat nu op het intranet. Log in en klik op link.

De enquête heeft waardevolle informatie opgeleverd. Het bestuur is aan de slag gegaan met de informatie. Op basis van de verkregen informatie uit de enquête heeft het bestuur besloten een aantal wijzigen c.q. toevoegingen door te voeren die voorgelegd zullen worden aan de leden tijdens de Algemene Ledenvergadering van 20 maart.  

Fietswereld Vlassak

wordt

Bike Totaal Vlassak

en Shimano service center

Het team van Bike Totaal Vlassak

Subcategorieën

Legetøj og BørnetøjTurtle