Hier de link naar de foto's en de link naar de video van de Land van Horne MTB toertocht 2019.

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
2
3
6
7
9
10
13
14
21
23
24
27
28
30

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  Zaterdag 25 september Clubfeest

  17 oktober Slotrit wegseizoen

  24 oktober openignsrit MTB seizoen

  7 november Land van Horne MTB toertocht

  31 december Oliebollentocht

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Login

TWC Algemene Informatie TWC Algemene Informatie

Alle leden van TWC Weert zijn samen met hun partner van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn op het clubfeest. Het feest heeft een Mediterraans tintje. Wil je aanwezig zijn geef je dan op via de kalender van deze website. Geef ook aan of je alleen of met twee personen komt.  Specifieke wensen mbt het buffet vernemen wij graag zodat we de cateraar kunnen vragen hier rekening mee te houden. Je kunt deze wensen invullen bij opmerkingen als je je via de kalender aanmeld. 

Weekend Rursee geslaagd

 

Na een jaar niet naar Hotel Roeb in Nideggen/Schmidt te zijn geweest om de ons welbekende redenen konden we dit jaar wel met aangepaste regels afreizen naar Nideggen/Schmidt.

Op zaterdag 11 september vertrokken we met 11 personen (1 dame en 10 heren) naar bovengenoemde bestemming. Fietsen en persoonlijke eigendommen werden in geladen en de een had minder moeite met het vinden van de bestemming dan de ander.

Hulpvraag

de Tramhalt

 

Van de uitbaters van de Tramhalt hebben we een hulpverzoek gekregen. Door de gewijzigde corona-maatregelen moeten horecaondernemers vanaf 25 september een controle aan de deur uitvoeren. Doordat de ingangsdatum van de nieuwe maatregelen precies gelijk valt met het kermisweekend in Weert staat op de uitvoering meteen grote druk. De Tramhalt lost dit op door de inzet van een beveiligingsbedrijf maar om alles in goede banen te leiden is er behoefte aan extra ondersteuning. Heb je interesse om mee te helpen meld je dan aan bij de uitbaters van de Tramhalt (zie app-bericht). In een natje en een droogje wordt voorzien en er staat een vrijwilligersvergoeding tegenover. 

Bijzonder moment

in Lenk

Jan, Rob, Paul en Peter bij de waterval in Lenk

 

Het is al weer ruim een jaar geleden dat we afscheid hebben moeten nemen van ons lid Rob van der Honing na een tragisch ongeval op 17 april 2020. Rob was al een aantal jaren een vaste Lenk ganger. Hij kon hier enorm van genieten. Het is dan ook heel bijzonder dat zijn vrienden samen met de familie van Rob Lenk hebben uitgekozen als herinneringsplek. Ook dit jaar ging Rob mee naar Lenk en hebben zijn broer/vrienden Paul, Jan, Rob, en Peter de as van Rob uitgestrooid op zijn favoriete plekje in Lenk. Daarna hebben ze getoost op het leven! "We missen je Rob".

Alle Lenk gangers kennen deze mooie plek en hebben daar lang met verwondering staan kijken naar dit natuurschoon. Een schitterende plek die nu een zeer bijzondere betekenis heeft gekregen.

Rob tot snel weer in Lenk, de Lenk gangers zullen je zeker bezoeken. 

 

HetEnergieBureau

indrukwekkend kantoor!

 

Zondag 27 juni waren we op de koffie bij de sponsor HetEnergieBureau

HetEnergieBureau is verhuisd. Nadat ze kantoor hielden in het Philips stadion zijn ze per april verhuisd naar Strijp-T in Eindhoven. Op de 6verdieping van het gebouw TQ zitten ze samen met andere Tech- en duurzaamheidsbedrijven. Alle leden van TWC Weert waren uitgenodigd voor koffie en vlaai op het fantastische dakterras. 

Ritchie met zijn TWC Weert buddy's Pascal en Peter

Beste fietsvrienden,

In maart hebben wij een oproep geplaatst waarin wij hulp vroegen om Ritchie op de racefiets te krijgen. Met jullie hulp en met de hulp van Roel Parren van Bike Totaal Vlassak hebben we al een paar eerste voorzichtige (kilo)meters afgelegd. Dit was voor zowel Ritchie als voor de buddy’s een spannende maar mooie ervaring. Namens Ritchie wil ik jullie allemaal nogmaals  hartelijk bedanken voor alle steun. 

Wellicht dat Ritchie in de toekomst een keer een clubrit mee gaat fietsen maar voordat het zover is zal er eerst nog flink getraind moeten worden.

Groeten Peter en Pascal

Belangrijke informatie

voor alle leden

Bijeenkomst wegkapiteins

24 juni 2021

 

Verslag bijeenkomst wegkapiteins

Op donderdag 24 juni zijn 16 wegkapiteins, bestuur en de leden van de commissie Veiligheid bijeengekomen voor een bespreking van de taken van de wegkapiteins. Die bespreking moet bijdragen aan de veiligheid van de leden en andere weggebruikers en uiteraard het fietsplezier van de leden van TWC Weert vergroten.

Subcategorieën

Legetøj og BørnetøjTurtle