Hier de link naar de foto's en de link naar de video van de Land van Horne MTB toertocht 2019.

Shirt sponsors

Kalender

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  Lang weekend Lenk geanuleerd

   9e editie Bloem van Weert Fietstocht geannuleerd

  Boels Ladies Tour etappe Stramproy-Weert

  nieuwe datum 1 tot 6 september maar nog onder voorbehoud 

  (vrijdag 4 september etappe Weert)

  12 t/m 13 september weekend Rursee onder voorbehoud

  11 oktober slotrit Wegseizoen ?????

  8 november 7e editie Land van Horne MTB Toertocht onder voorbehoud

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Login

TWC Algemene Informatie TWC Algemene Informatie

Corona Update!!!

Update Corona Maatregelen

2 juni 2020: Corona fietsplan werkt!

Op 1e pinksterdag hebben 45 leden van TWC Weert deelgenomen aan de 1e clubrit van het seizoen. Alle aanwezige leden hadden het Corona fietsplan ter harte genomen en hielden zich strikt aan de richtlijnen. De snelheidsgroepen waren verdeeld over het Bassin waardoor er geen groepsvorming ontstond en de 1,5 meter afstand gehandhaafd kon worden. Het vormen van de groepjes van vier verliep soepel doordat "iedereen met iedereen wilde fietsen". Na een korte instructie konden de eerste groepen om 8:40 uur vertrekken. Binnen 10 minuten waren alle groepen vertrokken. De nieuwe richtlijnen waren nog even wennen maar iedereen was super gemotiveerd om het te laten slagen. De eerste groep was om 11:00 uur terug op het Bassin. Rond 12:00 uur waren alle groepen terug, kon het terras open en kon er onder het genot van een drankje geëvalueerd worden. De reacties waren zeer positief. 

In Memoriam  

Tina Bosch 

Tina (zie cirkel) tijdens het clubfeest van 2014

Het koudere weer kon de pret niet drukken

Maandagavond 11 mei  is Tina Bosch (76) moegestreden overleden. Tina is de vrouw van ons oudste lid Jan Bosch. Tina was als partner van Jan al 40 jaar zeer betrokken bij TWC Weert (voorheen TWC Leuken). Bij vrijwel alle activiteiten van TWC Weert was ze van de partij en ze kon er zichtbaar van genieten.

 

In memoriam

 

Rob van der Honing

 

Rob (zie cirkel) tijdens de presentatie van het nieuwe tenue

mei 2019

Zeer indrukwekkend uitvaart Rob van der Honing

Op vrijdagmiddag 24 april was de uitvaart van ons lid Rob van der Honing. Het was een zeer indrukwekkende uitvaart. Door de Corona-crisis kon maar een beperkte hoeveelheid mensen fysiek bij de crematie aanwezig zijn. Overige familie en vrienden van Rob hadden besloten om een erehaag te vormen op de route van de begrafenisstoet naar het crematorium in Heeze. Vanaf de rotonde in Valkenswaard (bij het voetbalveld) stond het vol met mensen. Bij de rotonde stonden o.a. de vrienden van de zoon van Rob met fakkels. De werkgever van Rob, dakdekkersbedrijf Verkoelen, was met ruim 10 bedrijfsauto's met collega's van Rob aanwezig. Ook leden van TWC Weert hebben deelgenomen aan de erehaag. 25 leden van TWC Weert stonden opgesteld op de Valkenswaardseweg bij de ingang naar het wandelgebied van het Leenderbos.

Weekend Ruhrsee 

2020

 

Na het succes van voorgaande jaren heeft de organisatie besloten om ook dit jaar weer een weekend naar de Rursee te organiseren en wel in het weekend van 12 en 13 september. Het programma is gelijk aan voorgaande jaren evenals Hotel Roebb waar we verblijven.

Inschrijven kan via de kalender van deze website tot 1 juli en de inschrijfkosten zijn € 80,- en betalen doe je eenmalig op rekeningnummer NL06RABO 0158474279 t.n.v. TWC WEERT onder vermelding van je naam + Rursee  2020. Nogmaal gesproken is dit kostendekkend voor het gehele weekend. 

Het programma is geschikt voor alle leden van TWC Weert. Het Moto is "Samen uit Samen thuis en vooral veel plezier". Er is plaats voor 24 deelnemers.

 

De organsiatie Sven, Ton, Martin, Peter en Juriaan 

 

 

Gelukkig Nieuwjaar

Het bestuur van TWC Weert wenst alle leden, sponsoren en hun familieleden

een heel goed en vooral gezond 2020. 

2019 ligt weer achterons. Een jaar met weer veel fietsplezier en daarnaast ook veel gezelligheid rond het 40 jarig jubileum van onze vereniging dat we gevierd hebben met een mooie toertocht en een prachtig feest. In ons jubileumjaar hebben we een mijlpaal bereikt in aantal leden, het 100 ste lid heeft zich aangemeld en we groeien nog steeds verder naar uiteindelijk 104 leden op nieuwjaarsdag. het was ook het jaar van ons schitterende nieuwe wielertenue dat dit jaar nog uitgebreid wordt met een mooie winterversie.  Ook in de winter worden we steeds actiever. Aan de Oliebollentocht op oudjaarsdag hebben 35 leden deelgenomen en ruim 10 leden hebben de bikers moreel ondersteunt tijdens de afterparty.

Ondanks dat we vooral fietsvrienden zijn is het geweldig om te zien hoe we elkaar steunen als het in het leven van een van onze leden even tegen zit. Laten we dit voortzetten in 2020. 

Maarse Hoveniers

Sponsor

Boels Ladies Tour

Links Juriaan Maarse, Rechts Ton Lemmen

tijdens het ondertekenen van de sponsorovereenkomst 

Maarse Hoveniers gaat zich verder verbinden aan de wielersport. Maarse Hoveniers wordt de eerste lokale sponsor van de etappe in Weert van de Boels Ladies Tour voor de jaren 2020 en 20121. Op 14 november jl. heeft Juriaan Maarse directeur van Maarse Hoveniers een sponsorovereenkomst getekend met "Het lokaal organisatiecomité Boels Ladies Tour ettappeplaats Weert" vertegenwoordigd door voorzitter Ton Lemmen. Maarse Hoveniers is al vele jaren sponsor van TWC Weert en al ruim zes jaar shirtsponsor van TWC Weert. 

Subcategorieën

Legetøj og BørnetøjTurtle