Zondag 2 juni

Dit jaar in samenwerking met de Philips van Horne ivm hun 50-jarig bestaan.

Foto's: Hier de eerste foto's van de Bloem 2019. Meer volgen er nog.

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
2
Datum : dinsdag 2 July 2019
4
Datum : donderdag 4 July 2019
5
8
9
Datum : dinsdag 9 July 2019
11
Datum : donderdag 11 July 2019
12
13
15
16
Datum : dinsdag 16 July 2019
18
Datum : donderdag 18 July 2019
19
20
22
23
Datum : dinsdag 23 July 2019
25
Datum : donderdag 25 July 2019
26
27
29
30
Datum : dinsdag 30 July 2019

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  6 juli Jubileumfeest

  2 september Ploegenpresentatie Boels Ladies Tour Munttheater

  4 september Boels Ladies Tour

  7-8 september weekend Rursee (volgeboekt)

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Het Energiebureau

Login

TWC Algemene Informatie TWC Algemene Informatie

Ploegenpresentatie

Boels Ladies Tour

dit jaar in Weert

Maandag 2 september 

Voorafgaande aan de start van de Boels Ladies Tour vindt er een ploegenpresentatie plaats. Dit jaar vindt deze presentatie plaats op maandag 2 september in Weert en wel in het Munttheater. Omdat TWC Weert mede organisator is van de etappe in Weert zijn alle leden (en partners) van TWC Weert van harte uitgenodigd door de organisatie van de Boels Ladies Tour en de gemeente Weert. Het programma ziet er als volgt uit:

19.00 uur - 19.45 uur inloop en ontvangst

20.00 uur - 21.00 uur teampresentatie

21.00 uur - 22.00 uur nazit met een hapje en een drankje. 

Aanwezigheid is geheel gratis voor leden (en partners) van TWC Weert. Ben je aanwezig geef je dan op via de kalender van deze website. Aanmelding is van belang voor het goed kunnen regelen van de catering. 

Boels Ladies Tour 2019

Woensdag 4 september

Vrijwilligers gevraagd!

 

Ook dit jaar is Weert etappeplaats voor de Boels Ladies Tour. Dit hebben we mede te danken aan het visitekaartje dat we de voorgaande jaren hebben afgegeven. De directie van de Boels Ladies Tour was namelijk laaiend enthousiast over de organisatie in Weert. Ook dit jaar willen we ons weer van de beste kant laten zien. 

Dit jaar is Weert op woensdag 4 september zowel start als finishplaats. De start is op het kerkplein in Stramproy rond 13.00 uur en de finish in Weert rond 16.15/16.30 uur. Na een rondje door Midden Limburg met een klein uitstapje naar Brabant komt men via het “rondje Wildenberg” aan in Weert. In Weert worden er nog vier plaatselijke rondes van 8,4 km gereden. Ook dit jaar wordt er weer een fietsclinic georganiseerd door TWC Weert en is er bij de finish een kinderplein ingericht en sluiten we de dag af met feestje voor vrijwilligers, genodigden en sponsoren.

Top Jubileumfeest

TWC Weert

Het 40 jarig jubileumfeest van TWC Weert op zaterdag 6 juli is druk bezocht. 108 enthousiaste leden (68 van de 99) en hun partners waren aanwezig op het feest. Tussen 17.00 en 18.00 uur werd iedereen ontvangen met een welkomsdrankje en kon het feest beginnen. Het weer starte zonnig maar rond 21.00 uur kregen we toch te maken met enkele regenbuien waar we overigens weinig hinder van hadden.  Het Walking dinner was perfect verzorgt door Munten Catering en Winters uit Liessel (Bavaria) hebben mede met de invloeden van Ellen gezorgd voor de juiste materialen en drank. Voor sommige was de merken switch even wennen maar de La Trappe Isid'or viel toch wel erg in de smaak. Om 21.00 uur starte de MLC band met een geweldig optreden, echt top. Om 1.00 uur werd het feest afgesloten en ging iedereen moe maar voldaan naar huis. Uit de vele reactie mogen we de conclusie trekken dat we op een bijzonder mooie manier het jubileum hebben gevierd maar dat is ook niet zo moeilijk met zoveel mooie mensen als gezelschap.

Iedereen bedankt voor hun aanwezigheid en een extra dank aan allen die dit feest hebben mogelijk gemaakt: Munten Catering, Winters Liessel, Henk, Jan, Ellen, René, Serge, Peter van Z, Peter van O, Ton, Maria en Renske.

Cadeau van Mia en haar man aan alle leden van

TWC Weert, zeer attent en creatief, TOP

Namens de Feestcommissie

John, Miranda, Martijn, Theo en Johan

 

Foto's en getoonde presentatie worden binnenkort beschikbaar gesteld op deze website

9 leden van TWC Weert

hebben de fiets-elfstedentocht uitgereden

op 10 juni 2019

Team TWC Weert 2019

Zondagmiddag vertrokken de negen deelnemers van TWC Weert naar Bolsward om de volgende dag deel te nemen aan de fiets-elfstedentocht over 235 km. In Bolsward was het 's middag al gezellig druk. Alle terrasjes en restaurants zaten vol. Gelukkig was het Italiaans restaurant al gereserveerd en konden we direct aan tafel. Het was leuk om Maarten van de Weijden hier nog even te spotten die hier ook even zijn pizza kwam eten. Na nog even in het feestgedruis te hebben gehangen was het tijd om onze slaapplaats op te gaan zoeken, 10 km van de start konden we in een afgelegen boerderij slapen op een grote leuk ingerichte slaapvleugel. 

Bloem van weert 2019

Weer een succes

ondanks het warme weer

en de vele sportevenementen

 

Ondanks de vele sportieve activiteiten in Weert maar vooral ook ondanks de tropische hitte, trok het fiets- en wandel evenement de ‘Van Horne Bloem van Weert’ afgelopen zondag 565 fietsers. Het aantal wandelaars bleef vanwege de hoge temperaturen beperkt tot 40 deelnemers. De Van Horne Bloem van Weert’’ werd voor de 8e keer georganiseerd door TWC Weert en dit jaar in nauwe samenwerking met Theo Beelen (AV Weert) en de jubilerende Philips van Horne. De school was vanwege deze speciale editie ook start- en finishplaats.

Perspresentatie

nieuw tenue &

jubileumrit

zondag 26 mei

Geslaagd

Met erg mooi weer hebben we zondag 26 mei ons nieuw tenue aan de pers en publiek gepresenteerd. Ruim 70 leden waren aanwezig bij de presentatie en hebben de jubileumrit gereden. Hoogtepunt van de dag was de huldiging van Huub  ivm zijn 40 jarig jubileum door Wethouder sport Tessa Geelen. Huub kreeg een gepersonalisserd shirt van de Wethouder. De sponsoren Maarse Hoveniers en HetEnergieBureau ontvingen een Mock up van het nieuwe tenue. Voor de foto's van dit evenement kijk op de website van Weert de Gekste of Nederweert 24 of bekijk hier de foto's van Wim.

App-groepen

 

In 2018 heeft TWC Weert de app-groepen geïntroduceerd. Het bestuur van TWC Weert heeft geconcludeerd dat deze app-groepen bijdragen aan een efficiënte manier van communiceren tussen het bestuur en de leden en de leden onderling. Toch is hierbij ook een kanttekening te plaatsen. Volgens afspraak zou de app-groep "TWC Weert" alleen door het bestuur gebruikt worden. Uit enthousiasme zijn er toch leden die gebruik maken van deze app-groep dit leidt weer tot irritatie bij andere leden die niet gecharmeerd zijn van de hoeveelheid app's die ze dan ontvangen van de vereniging en vervolgens de app-groep verlaten. Het bestuur van TWC Weert vindt het belangrijk dat ze alle leden kan bereiken via deze app-groep en als leden zich afmelden voor deze app-groep is dit niet meer mogelijk. Om deze reden is de app-groep vanaf 1 januari geblokkeerd en kan alleen het bestuur app's versturen via deze app-groep. We rekenen op jullie begrip. 

 

Subcategorieën

Legetøj og BørnetøjTurtle