Zondag 2 juni

Dit jaar in samenwerking met de Philips van Horne ivm hun 50-jarig bestaan.

Sneller inschrijven: U kunt hier de inschrijfkaart downloaden, thuis uitprinten en invullen.

De GPX-bestanden van de routes downloaden:

Bloem Van Weert Toertocht 2019

Bloem Van Weert Recreatief 2019

 

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
2
Datum : donderdag 2 May 2019
3
4
6
7
Datum : dinsdag 7 May 2019
9
Datum : donderdag 9 May 2019
10
11
13
14
Datum : dinsdag 14 May 2019
16
Datum : donderdag 16 May 2019
17
18
21
Datum : dinsdag 21 May 2019
23
Datum : donderdag 23 May 2019
24
25
27
28
Datum : dinsdag 28 May 2019
31

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  26 mei Perspresentatie nieuw tenue & Jubileumrit

  2 juni Bloem van Weert

  10 juni Elfstedentocht

  20-24 juni Lang Weekend Stevio

  6 juli Jubileumfeest

  4 september Boels Ladies Tour

  7-8 september weekend Rursee

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Wieler Gemeente

Login

TWC Algemene Informatie TWC Algemene Informatie

Perspresentatie

nieuw tenue &

jubileumrit

zondag 26 mei

Let op: We rijden vandaag een speciale route, deze is hier te downloaden.
 
Het programma 26 mei:

Bloem van weert 2019

Unieke editie

Let op. éénmalig gewijzigde startlocatie

De Bloem van Weert is met haar 8e editie inmiddels een bekend fenomeen in Weert. Wij als organisatie hebben van de deelnemers aan de vorige edities lovende reacties ontvangen. De goede organisatie, leuke routes en vooral de gezelligheid onderweg werden enorm gewaardeerd. Dit is voor ons een reden om ook dit jaar weer de “Bloem van Weert” te organiseren en wel op zondag 2 juni. I.v.m. het 50 jarig jubileum van de Philips van Horne school wordt de Bloem van Weert dit jaar ingezet als slotevenement van de school en ondersteunt u met uw deelname het goede doelen project van de school; de bouw van enkele klaslokalen voor de Chipalaschool een school in Malawi. Op de startlocatie treft u uitgebreide informatie hierover aan. 

Sneller inschrijven: U kunt hier de inschrijfkaart downloaden, thuis uitprinten en invullen.

De GPX-bestanden van de routes downloaden:

Bloem Van Weert Toertocht 2019

Bloem Van Weert Recreatief 2019

 

TWC Weert ingeloot voor

elfstedentocht

10 juni 2019

Na het succes van vorig jaar staan er ook dit jaar weer 9 enthousiaste leden van TWC Weert aan de start van de Elfstedentocht. Op 9 juni vertrekken zij richting Friesland waar ze overnachten in een B&B in Aarum. Na een heerlijk diner en een goede nachtrust vroeg uit de veren want er wordt in Bolsward gestart tussen 5.00 en 8.00 uur in de ochtend. Onderweg worden de 11 stempels opgehaald en is de finish na 235 km ook weer in Bolsward. De deelnemers hebben er nu al zin in en hopen op geweldig fietsweer en op de mentale ondersteuning van alle TWC Weert leden gedurende de velen uurtjes dat de deelnemrs op de fiets zullen zitten!

Deelname kan alleen op basis van voorinschrijving. De voorinschrijving is inmiddels gesloten. Aanmelden is dan ook niet meer mogelijk. Heb je toch nog interesse laat het dan weten aan Miranda dan kan ze je op de reservelijst zetten voor het geval een van de deelnemers onverhoopt uit mocht vallen.

 

Deelnemers veel succes met deze leuke uitdaging.


Programma Weekend 

Stelvio definitief!

 

TWEEDE NIEUWSBRIEF - STELVIO 2019

Alweer de tweede (en waarschijnlijk laatste) nieuwsbrief als opwarmertje voor ons tripjenaar de Stelvio-regio van donderdag 20 t/m maandag 24 juni 2019. Allereerst willen we inzicht geven in het belangrijkste van deze trip..... de fietsroutes:
 • Vrijdag-rit (nr 7) Nauders-Serfaus-Samnaun-Nauders 107 km / 2350 hm
 • Zaterdag-rit (nr 9) Samnaun Tour(*) 52 km / 1500 hm
 • Zondag-rit (nr 3) Korte Dreiländer Giro (incl Stelvio)   118 km / 2700 hm

App-groepen

 

In 2018 heeft TWC Weert de app-groepen geïntroduceerd. Het bestuur van TWC Weert heeft geconcludeerd dat deze app-groepen bijdragen aan een efficiënte manier van communiceren tussen het bestuur en de leden en de leden onderling. Toch is hierbij ook een kanttekening te plaatsen. Volgens afspraak zou de app-groep "TWC Weert" alleen door het bestuur gebruikt worden. Uit enthousiasme zijn er toch leden die gebruik maken van deze app-groep dit leidt weer tot irritatie bij andere leden die niet gecharmeerd zijn van de hoeveelheid app's die ze dan ontvangen van de vereniging en vervolgens de app-groep verlaten. Het bestuur van TWC Weert vindt het belangrijk dat ze alle leden kan bereiken via deze app-groep en als leden zich afmelden voor deze app-groep is dit niet meer mogelijk. Om deze reden is de app-groep vanaf 1 januari geblokkeerd en kan alleen het bestuur app's versturen via deze app-groep. We rekenen op jullie begrip. 

 

Opbrengst

Rabobank Clubkas Campagne

bekend

 

Vrijdagavond is de uitslag bekend gemaakt van de Rabobank Clubkas campagne. Onze penningmeester heeft van de Rabobank een cheque mogen ontvangen van € 298,16. Met de opbrangst scoorden wij iets boven het midden van de 477 clubs/verenigingen die hebben deelgenomen. Een mooi bedrag dat we toekennen aan ons potje voor de aanschaf van een nieuw tenue in 2019.

Alle stemmers namens bestuur en leden hartelijk dat dat jullie onze club ondersteund hebben. 

De vrouwen van TWC Weert

in aktie

Deelnemers elfstedentocht 2018

 

Een aantal dames van TWC Weert hebben het innitiatief genomen om deel te nemen aan de jaarlijkse elfstedentocht voor fietsers. Aangevuld met een aantal TWC Weert mannen hebben ze de 235 kilometer door het Friese land volbracht. Een geweldig mooie maar zeker knappe prestatie. 

 

 

Marianne Vos classic 2018

 

Zaterdag 12 mei hebben een aantal vrouwen van TWC Weert deelgenomen aan de Marianne Vos classic, een mooie rit over 110 km vanuit Wijk en Aalburg. Nadat het vorig jaar gelukt was om met Marianne Vos op de foto te gaan konden ze ook dit jaar niet zonder foto terugkomen. Chapeau dames jullie zijn goed bezig. Nu op naar de elfstedentocht. 

TWC Weert heeft inmiddels 15 enthousiaste vrouwelijke leden. Heb je interesse?..... kom dan een keer vrijblijvend meefietsen. Doordat er in verschillende snelheidsgroepen gefietst wordt is TWC Weert geschikt voor zowel ervaren fietsers als voor startende fietsers. Wil je meer informatie dan kun je terecht bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Subcategorieën

Legetøj og BørnetøjTurtle