Zondag 10 november

Land van Horne MTB toertocht 2019

Sneller inschrijven: U kunt hier de inschrijfkaart downloaden, thuis uitprinten en invullen.

De GPX-bestanden van de routes downloaden: Land van Horne MTB 2019

Shirt sponsors

Kalender

ma di wo do vr za zo
1
4
6
8
11
13
14
Datum : donderdag 14 November 2019
15
16
Datum : zaterdag 16 November 2019
18
19
Datum : dinsdag 19 November 2019
20
21
Datum : donderdag 21 November 2019
22
23
25
26
Datum : dinsdag 26 November 2019
27
28
Datum : donderdag 28 November 2019
29
30

Mededelingen

 • Belangrijke data:

  10 november 6e editie Land van Horne MTB toertocht

  31 december Oliebollentocht

  5 juli 2020 9e editie Bloem van Weert Fietstocht

  8 november 7e editie Land van Horne MTB Toertocht

   Voor deelname geef je op via "agenda" 

Sponsors

Ton Tindemans

Login

TWC Algemene Informatie TWC Algemene Informatie

Land van Horne

MTB Toertocht 2019

een groot succes

 

Zondag 10 november hebben 758 mountainbikers deelgenomen aan de Land van Horne MTB Toertocht en hiermee was de tocht een groot succes. Van de deelnemers hebben we veel complimenten gekregen over de organisatie, de routes, enthousiaste vrijwilligers en de gezellige sfeer en het extreem mooie weer deed de rest. Door de geringe nachtvorst en de stralende zon was de natuur een genot om doorheen te fietsen.  

TWC Weert ook in de

winter op de racefiets

 1e rit zondag 20 oktober

Ondanks de matige weersvoorspellingen stonden er toch nog vier leden aan de start voor de winterrit. Ruim 2 uur is er gefietst en iedereen was net voor de regen weer thuis. Eeen mooi nieuw initiatief van TWC Weert dat op is gezet door een aantal fanatieke wielrenners van TWC Weert. Zondag weer een nieuwe poging. Inmiddels hebben 16 leden zich aangemeld voor het winter raceprogramma. 

Weekend Rursee

geteisterd door regen

 

 Team TWC Weert voor de start op zaterdag

Zaterdag 07 september om 08:00 uur was het eindelijk zover: Vertrek voor een weekend Rursee waar de 24 beschikbare plaatsen op de site van TWC al maanden geleden in korte tijd waren volgelopen. Er was een groot enthousiasme onder de leden van TWC om een weekendje weg te mogen gaan met de fietsclub. Op de parkeerplaats bij de Jumbo op Leuken stonden 23 personen fietsen en tassen in de auto’s te laden. Helaas hadden Martin en Henk wegens blessures zich moeten afmelden voor het weekend. Voor Martin hebben wij nog een plaatsvervanger kunnen vinden.

App-groepen

 

In 2018 heeft TWC Weert de app-groepen geïntroduceerd. Het bestuur van TWC Weert heeft geconcludeerd dat deze app-groepen bijdragen aan een efficiënte manier van communiceren tussen het bestuur en de leden en de leden onderling. Toch is hierbij ook een kanttekening te plaatsen. Volgens afspraak zou de app-groep "TWC Weert" alleen door het bestuur gebruikt worden. Uit enthousiasme zijn er toch leden die gebruik maken van deze app-groep dit leidt weer tot irritatie bij andere leden die niet gecharmeerd zijn van de hoeveelheid app's die ze dan ontvangen van de vereniging en vervolgens de app-groep verlaten. Het bestuur van TWC Weert vindt het belangrijk dat ze alle leden kan bereiken via deze app-groep en als leden zich afmelden voor deze app-groep is dit niet meer mogelijk. Om deze reden is de app-groep vanaf 1 januari geblokkeerd en kan alleen het bestuur app's versturen via deze app-groep. We rekenen op jullie begrip. 

 

Subcategorieën

Legetøj og BørnetøjTurtle