Facebook

Zondag 12 November

Shirt sponsors

Kalender

Sponsors

Land van Horne MTB Toertocht 2016 een succes

Land van Horne MTB Toertocht

weer een succes

 

De op zondag 13 november door TWC Weert georganiseerde Land van Horne MTB Toertocht is een groot succes geworden. Ruim 850 mountainbikers kwamen aan de start ondanks het regenachtige en koude weer. Opvallend dit jaar was de grote hoeveelheid dames die aan de toertocht meededen. Een teken dat ook de dames de wielersport ontdekt hebben. Er was ook jong talent te bespeuren. De jongste was 5 jaar. Hij nam deel samen met zijn vader en zat achter op een aanhangfiets. Samen met vader heeft hij de voormalige stortplaats Delbroek beklommen en in hoge snelheid afdalen was voor hem ook geen probleem.

Dat er goed aan de veiligheid is gedacht blijkt wel uit het feit dat er geen incidenten zijn geweest met lichamelijke schade. Eén deelnemer heeft een nat pak gehaald omdat hij de instructie om af te stappen bij het passeren van een beek via een smalle brug niet op heeft gevolgd.

Er waren veel complimenten voor de mooie route, de perfecte organisatie en de gezellige rustplaats waar de mountainbiker allerlei versnaperingen kregen aangeboden. Voor de organisatie voldoende reden om de tocht volgend jaar ook weer te organiseren en wel op zondag 12 november. Zet de datum alvast in je agenda!

TWC Weert bedankt alle grondeigenaren voor het belangeloos beschikbaar stellen van hun gronden. Zonder deze medewerking is de tocht niet mogelijk. Ook een bijzondere dank voor de Hoofdsponsoren Rabobank Weerterland en Cranendonck en Jumbo Heerschap en de sponsoren Fietsspecialist Hans Struijk en partycentrum De Sluis.

Op 23 meter hoogte, het hoogste punt van de Land van Horne MTB Toertocht. De voormalige vuilstort Delbroek. Op deze website zullen de komende dagen meer foto's en filmpjes aangeboden worden. Op de link kunt u de foto's van Helma Tielemans zien. 

BilerChildrenLeg og SpilAutobranchen